Marketingopfølgning

Saml data på tværs af alle markedsføringskanaler og få et værdifuldt indblik i effekten af din virksomheds markedsføringsaktiviteter.

Business Intelligence til Engros

Mål effekten af jeres marketing

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Analysér søgetermer, kliks, konvertering m.m.
  • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder

“Den største værdi for Kop & Kande i InfoSuite er, at vi er gået fra, hvad vi tror, til hvad vi ved.”

Peter Rønn, Adm. direktør, Kop & Kande
Se filmen

Analysér effekten af e-marketing

Med InfoSuite kan du følge op på effekten af din samlede e-markedsføring på Google Adwords, Affiliates partnere, Retargeting/Remarketing partnere og e-mail kampagner i ét og samme værktøj.

Ved at analysere kunderejsen fra kampagneklik og frem til endeligt køb eller konvertering kan du således måle, hvilken kampagneaktivitet der giver mest værdi for pengene, ligesom du også vil kunne optimere dine kampagneaktiviteter på basis af faktiske analyser frem for mavefornemmelser. Ligeledes vil du kunne få øget indsigt i kundernes præferencer, søgetermer, kliktendenser m.m., hvilket blandt andet vil gøre det nemmere at udforme det online indhold, der resulterer i den bedst mulige konvertering.

Overblik på tværs af alle platforme

InfoSuite kan automatisk hente data fra alle jeres vigtigste datakilder, hvilket giver dig en unik mulighed for at sammenholde data fra Google Analytics, Facebook og lignende med data fra virksomhedens øvrige forretningssystemer og opnå helt ny og dybere indsigt i forretningen.

Kombineres data fra online marketing med data fra salg, telemarketing, CRM og lignende kan I for eksempel foretage værdifulde målgruppeanalyser forud for kommende kampagner.

Bevis effekten af marketingindsatser

Med InfoSuite bliver det nemmere for resten af organisationen at få et indblik i data fra marketingafdelingen. Ved at have marketingdata tilgængelig i en fælles analyseplatform bliver det således lettere at distribuere viden om effekten af marketingindsatser til dine kolleger.

Vil du vide mere?

Ønsker du et nærmere indblik i løsningen, og den værdi den kan skabe for din virksomhed – så book et gratis og uforpligtende præsentationsmøde på din hjemmebane.

Hvad koster InfoSuite BI?