Engros

Analysér vigtige data på tværs af salg, lager og indkøb – alt sammen via en klargjort Business Intelligence-løsning til engrosvirksomheder og distributører.

Business Intelligence til Engros

Overblik over hele forretningen

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Analysér på tværs af salg, lager, indkøb og finans
  • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder
Prøv InfoSuite

“I dag diskuterer vi ikke længere tallenes validitet. Tallene kommer ét sted fra, og alle kender definitionerne”

Per Sørensen, CFO, Fritz Schur Consumer Group
Læs hele casen

Følg op på jeres KPI’er

Hold øje med om alle værdikædens aktiviteter forløber glat gennem et bredt udvalg af analyser. Du kan følge op på performanceindikatorer såsom leveringssikkerhed, leveringstid, forsinkelser mængde pr. faktura eller andre nøgletal som er vigtige for jer.

Ydermere kan et klart overblik over blandt andet lagerbeholdning, lagerværdi, kritisk lager/lagercover, omsætningshastigheder og gennemløbstider gøre det nemmere at optimere lageret.

Hurtig implementering

InfoSuite Business Intelligence til engrosvirksomheder og distributører bygger på 27 års erfaring med at implementere løsninger for engrosvirksomheder.

Brancheløsningen muliggør hurtig og sikker implementering i din virksomhed, og før du ved af det, vil du have det fulde overblik over hele din værdikæde.

Dybdegående salgsanalyser

Undersøg alle aspekter af jeres salg; lige fra salgsteamets performance og firmaets ordresituation til salgstrends på produktniveau og jeres kunders købsadfærd.

Tydelige nøgletal og en yderst fleksibel periodestyring gør det nemt for dig at følge op på ændringer, samtidig med at du sikrer, om salgstallene lever op til budgettet.

Har du lyst til at få et indblik i mulighederne med InfoSuites løsning til salg/ordre-opfølgning, så tag et kig på denne korte introduktionsvideo.

Hvad koster InfoSuite BI?

Løsninger skræddersyet til din rolle

 

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Kontakt os

Vil du vide mere om InfoSuites løsning til engros, så kontakt Klaus og få mere at vide om mulighederne.

Klaus Uglebjerg

Klaus Uglebjerg
Account Manager
2526 5135
kug@infosuite.dk
LinkedIn