Forecasting

Intelligent forecasting er nøglen til en veltrimmet drift og en sund forretning. InfoSuite gør det nemt at lave værdifulde og fremsynede forecasts

Få en demonstration af InfoSuite Budget

Anvend viden fra BI til forecasting

Præcis forecasting vil gøre det muligt for jer at afstemme jeres drift, så den matcher jeres kunders ordrer samt gøre jer i stand til at planlægge fremtidig kapacitet i relation til indkøb, produktion og lager.

Alt sammen har betydning for bundlinjen. Jo mere præcise jeres forecasts, desto bedre kan I afstemme jeres ressourcer og dermed opnå omkostningsbesparelser. Og endnu vigtigere, I sikrer, at I har de rigtige produkter i rette tid, når kunderne efterspørger dem. Intelligent forecasting er dermed en vigtig nøgle til opnåelse af en sund og veltrimmet drift nu og i fremtiden.

Med et integreret Business Intelligence og planlægningsværktøj som InfoSuite, får du både den nødvendige viden samt et nemt og brugervenligt værktøj til at lave værdifuld og fremsynet forecasting. Og ikke kun på et overordnet niveau men helt ned på lige præcis det detaljeringsniveau, du ønsker.

Tilfredse kunder og en veltrimmet drift

Ved at anvende InfoSuite til forecasting vil I blive i stand til at besvare spørgsmål såsom:

  • Hvornår bør vi øge eller mindske vores lagerbeholdning og produktion?
  • Hvornår og hvor meget skal vi købe ind for at imødese fremtidig efterspørgsel?
  • Er nye produkter ved at vinde indpas? Og i hvilke kundesegmenter?
  • Er der skjult salgspotentiale hos vores kunder, som kan forudsiges?
  • Kan vi reagere mod og ændre faldende efterspørgsel i tide?

Det at kombinere analyser med forecasting gør det således muligt for jer at vedligeholde optimale lagerniveauer, forbedre langsigtet planlægning, reducere omkostninger og ikke mindst øge antallet af tilfredse kunder ved at kunne levere de rette produkter i rette tid.

Forecasting

Intelligent forecasting uden besvær

InfoSuite giver dig værktøjet til at lave intelligente forecasts. InfoSuite gør det muligt at fokusere på de markeder, kundegrupper, kunder og produkter, som er vigtigst for jeres forretning, mens de mindre vigtige udregnes på baggrund af parametre. Disse specifikke enheder kan således nemt forecastes helt ned i detaljen baseret på analytisk viden og præcise planer for marketingkampagner, nye produktlanceringer etc.

Med InfoSuite kan du dermed lave overordnede forudsigelser og forecasts kombineret med specifik, detaljeret planlægning. InfoSuite klarer resten for dig. Planer og forudsætninger for dine forecasts kan nemt dokumenteres til senere brug, og det færdige forecast er straks tilgængeligt for sammenligning mod realiserede tal på alle niveauer og tidsperioder i dine analyser.

Med muligheden for at definere rullende forecasts sikrer du samtidig, at I altid er så tæt som muligt på det mest retvisende forecast.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om mulighederne med InfoSuite Budget, så kontakt Jim eller Klaus for en uddybende snak.

Jim Møller

Jim Møller
Account Manager
2526 5109
jm@infosuite.dk
LinkedIn

Klaus Uglebjerg

Klaus Uglebjerg
Account Manager
2526 5135
kug@infosuite.dk
LinkedIn