Resultatbudget

Resultatbudgettet, også kaldet driftsbudgettet, giver dig overblikket over dine forventede indtægter og omkostninger. Med InfoSuite Budget får du en effektiv adgang til indtastning af virksomhedens resultatbudget i kombination med en række smarte funktioner.

Få en demonstration af InfoSuite Budget

Nem indtastning af resultatbudgettet

Resultatbudgettet er et vigtigt element i din forretning, men det kan også være en tidstung opgave at udforme det. Budgetprocessen kan dog lettes en del med InfoSuites budgetløsning.

Budgetter indtastes på det detaljeniveau du måtte ønske, og du styrer selv om du vil indtaste budgetter ud fra dag, uge, måned eller totalt for året.

Smarte integrationer mellem salgsbudgetter, omkostningsbudgetter og lignende sikrer at resultatbudgettet opdateres automatisk på de rette artskontoer. Der kan ligeledes opsættes en automatisk beregning af jeres likviditetsbudget på baggrund af de indtastede budgetter.

Smart samling af afdelingsbudgetter

I mange virksomheder udfyldes budgetter på afdelingsniveau. I InfoSuite konsolideres de enkelte budgetter helt automatisk så snart de er indtastet. Resultatbudgettet aggregeres derved uden behov for manuelle sammenlægninger og du får et samlet resultatbudget med det samme.

Hver enkelt afdeling har mulighed for at knytte forklarende noter til de enkelte budgetindtastninger som giver et indblik i beregningerne bag det samlede resultatbudget.

”Der er jo sket en mindre revolution. Oprindeligt havde vi et excel-baseret system, hvor der var et master faneblad og så var der syv underliggende faneblade for hver afdeling. Der er jo rigtig mange arbejdsgange i det”

Jens Odgaard Olsson, direktør, Odense ZOO.
Se filmen

Tag udgangspunkt i sidste års tal

Under selve indtastningen af resultatbudgettet er støttefunktioner, såsom regnemaskine, rest-budgettering og fordelingsnøgler, praktiske redskaber til at lette arbejdet.

Realiserede tal indlæses automatisk og gør det nemt at lægge resultatbudgettet med afsæt i budgetforslag baseret på de historiske data.

Få styr på finanserne

Kombinér dit resultatbudget med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Hvad koster InfoSuite Budget?
Resultatbudget

Ring til Jim eller Klaus hvis du vil vide mere

Vil du høre mere om mulighederne med InfoSuite Budget, så kontakt Jim eller Klaus for en uddybende snak.

Jim Møller

Jim Møller
Account Manager
2526 5109
jm@infosuite.dk
LinkedIn

Klaus Uglebjerg

Klaus Uglebjerg
Account Manager
2526 5135
kug@infosuite.dk
LinkedIn