InfoSuite Business Intelligence

Med InfoSuite BI er du optimalt rustet til morgendagens udfordringer og til at tage de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt.

Du får det fulde overblik på tværs af din forretning via en dynamisk og
funktionel BI-løsning.

Prøv InfoSuite gratis

Ledelsesinformation samlet ét sted

InfoSuite Business Intelligence samler data fra din virksomheds mange datakilder og præsenterer al den vigtigste ledelsesinformation i dynamiske og intelligente dashboards.

Du får en BI-løsning der fusionerer brugervenlig self-service BI med klargjorte analysepakker og dataintegrationer, hvilket giver dig og dine kolleger et effektivt værktøj til at analysere hele virksomhedens performance på tværs af afdelinger, jobroller og datakilder.

InfoSuite Business Intelligence

 • Anvendes dagligt af flere tusinde brugere
 • Er et dansk og eget udviklet BI system, der giver fuld kontrol og maksimal fleksibilitet
 • Tilbyder best practice ledelsesrapporter baseret på indgående brancheindsigt
 • Har klargjort integration til flere datakilder såsom Dynamics AX og NAV og Google Analytics
 • Integrerer rapportering med budgettering, forecasting og likviditetsstyring
 • Giver vores kunder betydelige konkurrencefordele gennem øget viden om forretningen
 • Har 28 års erfaring med udvikling af løsninger i samarbejde med kunderne

BI-løsninger til netop din branche

På baggrund af vores erfaringer med implementering af Business Intelligence-løsninger til mange forskellige brancher er vi også i stand til at tilbyde branchetilpassede løsninger indenfor Food, Testil og mode og Forsikringsbranchen. Disse løsninger indeholder en række klargjorte dashboards med KPI’er, tabeller og grafer, der dækker en stor del af de analysebehov, du måtte have i din branche.

Flere cases
Forretningskritiske data visualiseres effektivt via mange forskellige KPI- og grafmuligheder. Farveangivelser, smileys o.lign. gør det let at tage temperaturen på din forretning, samtidig med at du hurtigt kan gå i dybden og undersøge nærmere.
I InfoSuite styres adgang til information af et fleksibelt autorisationssystem, hvilket betyder, at den enkelte bruger kun ser de analyser, nøgletal og dashboards, der er relevante for vedkommende.
Med InfoSuite kan du skabe en tydelig sammenhæng mellem nøgletal og eksekverbare handlinger ved at tilkoble beskrivende aktivitetsplaner og kommentarer direkte i de enkelte analyser og rapporter.
Fleksible opstillingsmuligheder lader dig strukturere, gruppere og forstå dataene på enhver tænkelig måde i dine analyser.
Det fulde overblik over din forretning opnår du via InfoSuites dashboards, der gør det muligt at sammenstille grafer, nøgletal og tabeller i ét billede. De enkelte dele kan analyseres i dybden hver for sig, samtidig med at de hænger naturligt sammen via perioder og dimensioner.
Automatisk distribution af rapporter, mobil BI, indlejringsmuligheder af analyser i andre programmer og andre smarte muligheder gør det nemt at distribuere information eksternt og internt.
InfoSuite tilbyder en meget fleksibel periodestyring. Analyser kan foretages på et hvilket som helst tidsinterval og sammenlignes frit med en anden tidsperiode – du kan til enhver tid skifte periode, uafhængigt af analysen.
Infosuite BI er yderst brugervenligt og med blot få klik kan du vende og dreje analysen som du vil – lige meget om du ønsker det store overblik eller se på detaljerne.
Hvad koster InfoSuite BI?

Dynamisk datamodel

Etableringen af en dynamisk Business Intelligence løsning kræver et godt fundament, en datamodel, der er dynamisk og skalérbar. InfoSuite tilbyder en klargjort og fleksibel struktur til datahåndtering hvilket åbner op for stor forretningsmæssig værdi og gør det nemmere at dække analysebehovene i takt med at din virksomhed udvikler sig.

InfoSuite kan konsolidere og kombinere data fra alle datakilder i din virksomhed, og tilbyder ligeledes plug-and-play-løsninger til blandt andet AX og NAV. Klik her for at læse mere om vores dataintegration.

BI er mere end blot software

Når man implementerer en Business Intelligence løsning, så er det vigtigt at huske, at det ikke blot er et stykke software, man får. Hvis en investering i Business Intelligence for alvor skal give værdi for din forretning, så er det vigtigt at vælge en leverandør, som kender din branche, og som kan give dig den rette forretningsmæssige sparring og rådgivning.

Hos InfoSuite har vi 27 års erfaring i implementering af Business Intelligence løsninger til mange forskellige typer af virksomheder – og vi kan helt sikkert også hjælpe din virksomhed.

Prøv InfoSuite allerede nu

Den gratis demo kommer med klargjorte demodata.

Der kræves ingen teknisk opsætning og du er i gang på 2 minutter.

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev

Løsninger skræddersyet til dine anvendelsesbehov

 • “InfoSuite giver os mulighed for at lave det optimale salg.”

  Salgopfølgning

 • “Vi bruger det også i vores produktion. InfoSuite giver os hurtige og gode analyser.”

  Produktionsstyring

 • “InfoSuite giver dynamisk adgang til måling af leveringssikkerheden.”

  Indkøbsstyring

 • “Vi har fået et værktøj, der kan skabe overblik. Og så er det tilmed lykkedes at få frigivet ressourcer.”

  Kundeservice-optimering

 • “Infosuite har givet os et overblik over samtlige lagerbeholdninger.”

  Lagerstyring

 • “InfoSuite skal være med til at styrke vores projekt– og økonomistyring.”

  Projektstyring

Vil du vide mere?

Ønsker du at få et nærmere indblik i InfoSuite Business Intelligence og Budget, og den værdi den kan skabe for din virksomhed – så kontakt Anne Mette til en uforpligtende dialog om mulighederne.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn

Guide – 7 tips til succesfuld organisatorisk forankring

Få engagerede og glade brugere – På baggrund af vores erfaring med implementering af BI-projekter, har vi samlet en guide med 7 tips til hvordan du sikrer at brugerne i din virksomhed tager den nye BI-investering til sig. Hent guiden her.

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev