Ledelsesinformation

Ledelsesinformation handler om at sikre at beslutningstagerne kan tage de rette beslutninger baseret på fakta frem for mavefornemmelser. InfoSuite sikrer den rette distribution af information til ledelsen i din virksomhed.

Ledelsesinformation

Nem adgang til ledelsesinformation

  • Få overblik over hele forretningen
  • Smarte og intuitive dashboards
  • Vend og drej analyserne som du ønsker det
  • Skab sammenhæng fra KPI’er til eksekverbare handlinger
Prøv InfoSuite

“Hver dag sender InfoSuite automatisk udvalgte nøgletal til ledelsen.”
Finn Høst, distributør, Swagelok Danmark

Læs hele casen

Datadreven ledelsesinformation

Mængden af tilgængelige og værdifulde data er støt stigende, og mange virksomheder ønsker at omsætte dette til datadreven ledelsesinformation.

InfoSuite Business Intelligence er et alsidigt analyseværktøj, der samtidig indeholder integrerede budgetterings- og planlægningsværktøjer, hvilket sikrer at du og dine kolleger får den optimale ledelsesinformation.

Alle relevante data fra din virksomhed, uanset datakilde, indhentes, beriges og klargøres i intuitive dashboards hvilket sikrer dig optimal ledelsesinformation.

Ledelsesrapporter distribueres effektivt

Med InfoSuite kan du dine ledelsesrapporter også nemt distribueres helt automatisk til de rette personer per email. Dermed bliver det let at sende information rundt til de rette medarbejdere eller eksterne interessenter, hvilket danner grobund for den optimale vidensdeling. Samtidig reduceres omkostninger og tid til periodisk udarbejdelse af rapporter kraftigt.

Ledelsesrapporterne kan ligeledes udstyres med alarmer således at information automatisk sendes ud i tilfælde af, at der opstår afvigelser i virksomhedens data. Dette er med til at sikre optimal ledelsesinformation.

Regneark og ledelsesinformation

I mange organisationer fungerer regneark som genvej til ledelsesinformation. Regneark er godt til mange ting, men indeholder samtidig nogle begrænsninger der betyder, at det ikke egner sig som virksomhedens primære værktøj til forretningsindsigt og ledelsesinformation.

Bruger I regneark i din virksomhed, kan du sikkert genkende nogle af de syv problemstillinger, vi har listet i denne artikel. Hvis du kan det, så er det måske på tide at overveje en BI-løsning frem for regneark.

Ledelsesinformation hos Haribo

InfoSuite sparer os for rigtig meget tid. Før brugte vi eksempelvis rigtig meget tid på at samle regneark med rapporter til ledelsen. Nu er de samme rapporter tilgængelige i InfoSuite, og de er altid opdaterede. Vi slipper blandt andet for en masse bøvl med SQL og med query udtræk.

IT Manager hos Haribo, Anders Bloch, forklarer hvordan InfoSuite i dag er blevet et centralt værktøj hos den danske slikproducent. Læs hele casen.

Hvad koster InfoSuite BI?

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan bruge InfoSuite til smartere, hurtigere og mere dybdegående ledelsesinformation, så kontakt Anne Mette og få mere at vide om mulighederne.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn