Økonomistyring

Med InfoSuite BI til finans sættes jeres regnskaber op, så det er utrolig nemt at gå til. Du sparer således tid og ressourcer, samtidig med at du får et klart billede af den finansielle status her og nu.

Økonomistyring

Få styr på finanserne

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Overblik over balance, resultatopgørelse, kreditorer m.m.
  • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder
Prøv InfoSuite gratis

“Vi har fået et værktøj, der kan skabe overblik. Og så er det tilmed lykkedes at få frigivet ressourcer.”
John Vestergaard, Finansdirektør, ege

Læs hele casen

Slip for det tunge regnskabsarbejde

Med InfoSuite BI til finans udarbejdes og opdateres balancer, regnskaber og resultatopgørelser nemt og hurtigt. Regnskabsopstillingerne er super fleksible. Du opretter og vedligeholder selv de enkelte opstillinger, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Samtidig er periodestyringen dynamisk, hvilket betyder, at du let kan sammenligne perioder på kryds og tværs. Dertil kommer at smarte funktioner letter arbejdet med finansiel konsolidering. Dette danner alt sammen grundlag for den optimale økonomistyring.

Grundige debitor- og kreditoranalyser

Med løsningen er det desuden muligt at udføre grundige debitoranalyser, som gør det nemt at holde øje med kundernes saldi, forfaldne beløb, kreditmax og gennemsnitslig betalingstid i forhold til de registrerede ordrer.

Ligeledes opnår du overblik over alle kreditorer og kreditorbalancer, gennemsnitlig kredittid og betalingsdage samt beløb, der snart bliver forfaldne. Således får du et hurtigt indblik i, hvilke likvide beløb der skal være til rådighed – og i hvilken valuta, hvilket kan danne baggrund for en gennemgang af de betalingsbetingelser, I har hos jeres kreditorer.

Indtast budgetter direkte i løsningen

Med InfoSuite BI til finans får du det store overblik, samtidig med at du får mulighed for at finde mønstre og årsagsforklaringer.

Dertil kommer, at vores integrerede budgetmodul, også gør det muligt at indtaste finansbudgetter og forecasts direkte i løsningen. På den måde bliver din økonomistyring ikke meget nemmere.

I videoen til højre kan du se et uddrag af nogle af analyserne i vores finansløsning, ligesom du kan se eksempler på nogle af analyserne i billederne herunder.

Prøv InfoSuite allerede nu

Den gratis demo kommer med klargjorte demodata.

Der kræves ingen teknisk opsætning, og du er i gang på 2 minutter.

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev

Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

Vil du vide mere?

Ønsker du at få et nærmere indblik i InfoSuite Business Intelligence, samt den værdi det kan skabe for din virksomhed – så kontakt Anne Mette til en uforpligtende dialog om mulighederne.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn