Konsolidering

Finansiel konsolidering af koncernregnskaber kan være en kompliceret opgave med flere manuelle processer.

Har du derimod den rette løsning på plads, kan konsolideringen foretages med lang større automatik på tværs af forskellige regnskabs-systemer og lignende.

Få en demonstration af InfoSuite Budget
Finansiel konsolidering

Konsolidering af regnskaber

Konsolidering af finansielle data på tværs af forskellige regnskaber og selskaber kan være en tidskrævende opgave, blandt andet på grund af de forskellige økonomisystemer, kontoplaner og meget andet der skal håndteres.

InfoSuites konsoliderings-løsning letter denne opgave betydeligt, så du slipper for den manuelle bearbejdning af regnskabs-tallene.

Med afsæt i den ønskede automatiske håndtering af elimineringer, sammenlægninger, valutahåndtering og lignende opsættes en række regler, som sikrer en nem og effektiv finansiel konsolidering.

Eliminering af internt salg

Konsolidering af et koncernregnskab mellem datterselskaber involverer også eliminering af den interne samhandel, mellemværender og ejerandele.

I InfoSuite er det muligt at opsætte en række dimensioner til brug for registrering af intern handel. Derved er det lettere at frasortere disse poster i det konsoliderede regnskab.

Konsolidering og valutahåndtering

Konsolidering af regnskaber fra datterselskaber på forskellige markeder kræver en effektiv håndtering valutaer.

En fælles valutakurstabel i InfoSuite sikrer, at det altid er samme udgangspunkt for omregning til f.eks. rapporteringsvalutaen på koncern niveau. Alle beløbsfelter findes i lokalvaluta, firmavaluta og fælles rapporteringsvaluta til konsolidering.

I videoen til højre kan du se mere om, hvilke muligheder du har med InfoSuite Finans i forhold til konsolidering, finansrapportering, distribution af ledelsesrapporter og meget andet.

Hent guiden – 7 tips til optimering af jeres budgetteringsproces

Nem indtastning af budgetter

Kombinerer du InfoSuties finansløsning med det integrerede budgetmodul, bliver det muligt at indtaste finansbudgetter og forecasts på en nem og effektiv måde. På den måde bliver din økonomistyring ikke meget nemmere.

Den automatiske konsolidering af indtastede budgetter gør det nemt at samle og håndtere budgetindtastninger på tværs af afdelinger og markeder. Dette fjerner besværet med samling af de individuelle budgetregneark og eliminerer mange af de fejl, der kan opstå i den manuelle proces.

Konsolideringsværktøj
Konsolidering - koncernregnskab

Få en demonstration af InfoSuite Budget

Har du en time, så lad os give dig et indblik i, hvad InfoSuite Budget kan – Vi gennemgår det hele får dig, mens du sidder ved din pc.

Med InfoSuite Budget får du en tidsbesparende budgetteringsproces, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til anvendelse i jeres analyser.

Lad os vise dig, hvordan InfoSuite Budget kan optimere jeres budgetlægningsproces.

Udfyld felterne til højre, og vi kontakter dig snarest.


Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

Vil du vide mere?

Ønsker du at få et nærmere indblik i InfoSuite Budget, og den værdi den kan skabe for din virksomhed – så kontakt Anne Mette til en uforpligtende dialog om mulighederne.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn