Retail

Få et uvurderligt indblik i din forretning med Business Intelligence til detailbranchen – en komplet løsning med en bred vifte af retail-analyser, dashboards og KPI’er.

Business Intelligence til Retail

Optimér salget i butikkerne og online

 • Analyser og KPI’er klar til brug
 • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
 • Analysér bl.a. butiksperformance og salgsnøgletal
 • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder
 • Få overblik over samspillet mellem salgskanaler

“Den største værdi for Kop & Kande i InfoSuite er, at vi er gået fra, hvad vi tror, til hvad vi ved.”

Kop & Kande har inkorporeret deres InfoSuite BI-løsning i hele organisationen, og de høster i dag store fordele, hvilket også ses på bundlinjen. Kop & Kande optimerer blandt andet deres kampagne- og marketingplanlægning med InfoSuite BI.

I videoen til højre kan du høre Kop & Kandes administrerende direktør, Peter Rønn, forklare, hvordan InfoSuite fungerer som et værdifuldt værktøj i forbindelse med bl.a. kampagneplanlægning og leverandørforhandlinger.

Et unikt indblik i rentabilitet, butiksperformance og meget mere…

Har du det fulde overblik over rentabiliteten på dine produkter, den daglige drift og de enkelte butikkers performance, eller sætter du mere din lid til mavefornemmelser?

InfoSuite Business Intelligence til retail giver dig det fulde overblik over alle vigtige parametre inden for branchen og dermed det bedst mulige grundlag for at træffe de rette beslutninger.

Med det overblik som løsningen giver, kan du bl.a. optimere dit salg, minimere dit lager, kontrollere prisfastsættelser og forbedre din virksomheds overordnede performance på tværs af salgskanaler.

InfoSuite giver dig ydermere indsigt i kundeadfærd, sådan at ordre- og leveringsplaner kan tilpasses hertil.

Løsningen indeholder en række prædefinerede analyser. Af eksempler kan nævnes:

 • Analyse af basketsize, hitrate og overordnet butiksperformance
 • Benchmarking af butikker, afdelinger og salgspersonale
 • Bonanalyser, kampagneopfølgning og kundeklubsanalyser
 • Analyse af handel og trafik via webshop
 • Lageranalyser, såsom aldersopdelt lager, lagerværdi og lagercover
 • Analyse af gennemsalg og udvikling i enhedspris
 • Open-to-buy-analyse og likviditetplanlægnings-analyse
 • Konverteringer og digital markedsføring

Overblik på tværs af datakilder og salgskanaler

InfoSuite henter automatisk data fra jeres ERP, POS, hjemmeside og sociale medier og samler det i én overordnet analyseplatform. Det giver uendelige analysemuligheder, og måder hvorpå du og dine kolleger kan udforske dataene og konvertere dem til værdifuld information.

Omsætning, dækningsbidrag, lagerværdi m.m. kan analyseres fra mange forskellige vinkler såsom pr. varegruppe, varenummer, style, kollektion, sæson, leverandør og kampagne. Den unikke mulighed for at operere på tværs af alle tidsperioder gør det også muligt at foretage detaljerede analyser af udviklingen over tid.

Ønsker du et nærmere indblik i brancheløsningen, og den værdi den kan skabe for din virksomhed?
Så book et gratis og uforpligtende præsentationsmøde.

InfoSuite Web Analytics

Skaber jeres online aktiviteter værdi? - Mål effekten af kampagner og aktiviteter på jeres hjemmeside, webshop og de sociale medier
Hvad koster InfoSuite BI til Retail?

Løsninger skræddersyet til din rolle

 

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om mulighederne med InfoSuites løsning til butiksopfølgning, så kontakt Anne Mette for en uddybende snak.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn