Salgsopfølgning

Brug tiden på at vinde kunder og få din virksomhed til at vokse – og lad InfoSuite være løsningen, der giver dig det nødvendige overblik over salgs- og ordresituationen.

Business Intelligence til Salg

Overblik over hele salgsprocessen

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Foretag analyser helt ned på vareniveau
  • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder
Prøv InfoSuite gratis

“Vi bruger InfoSuite rigtig meget i forbindelse med vores salg, og det giver os mulighed for at analysere vores salgsdata fra en række forskellige vinkler.”

Anders Bloch, IT Manager, Haribo
Læs hele casen

Dybdegående salgsanalyser

Det kræver en effektiv og dygtig salgsafdeling at holde sig foran konkurrenterne. Som sælger er du derfor et af de vigtigste aktiver i din virksomhed. Men for at forblive effektiv har du brug for indsigt og overblik – som er nemt tilgængeligt, validt og altid opdateret.

I videoen til højre kan du se et lille udsnit af de mange klargjorte salgsanalyser og KPI’er, du får i InfoSuite BI til salgsopfølgning.

For optimal performance management kan du kombinere dine salgsanalyser med InfoSuites modul til indtastning af salgsbudgetter.

Analysér salget fra flere vinkler

InfoSuite Business Intelligence til salgsopfølgning indeholder en række prædefinerede analyser og KPI’er skræddersyet til salg, sådan at du nemt kan overvåge alle de vigtigste aspekter.

Du kan eksempelvis analysere salgsresultater og indsatser fra mange forskellige vinkler, såsom pr. produkt, kundegruppe, salgsdistrikt, salgsteam, og individuel sælger. På den måde kan du nemt holde styr på jeres performance på alle områder – og vigtigst af alt – med blot ét klik kan du dykke dybere ned for at forstå de bagvedliggende årsager.

Via tydelige KPI’er og en fleksibel periodestyring kan du også nemt følge op på trends og tendenser, ligesom du hurtigt kan sikre dig, at salgstallene lever op til det budgetterede.

Det hele afhænger af tilfredse kunder

Løsningen til salgsopfølgning indeholder også analyser og KPI’er, der gør det muligt at kontrollere jeres ordrebeholdning og ordreflow. Du kan blandt andet følge op på fakturaer, leveringstider, leveringssikkerhed, returneringer og kreditnotaer – alt sammen med kundens bedste interesse i fokus. Derudover kan du nemt holde styr, på hvilke kunder og produkter, der er mest profitable for din forretning – og hvilke der ikke er!

InfoSuite Business Intelligence til salgsopfølgning er datakildeuafhængig, hvilket betyder, at løsningen kan integrere data fra en lang række forskellige ERP- og it-systemer. Således tjener løsningen som det totale overblik, der kan holde din virksomhed i front.

Salgsløsningen tilbydes som en del af en samlet logistikløsning, som gør det muligt at kombinere dine salgsanalyser med lager– og indkøbsanalyser, sådan at du får det optimale overblik.

Prøv InfoSuite allerede nu

Den gratis demo kommer med klargjorte demodata.

Der kræves ingen teknisk opsætning og du er i gang på 2 minutter.

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev
Hvad koster InfoSuite BI?

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om hvordan InfoSuite kan lette din virksomheds salgsopfølgning, så kontakt Anne Mette og få mere at vide om mulighederne.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn