Indkøbsstyring

Den rette håndtering af leverandører er nøglen til kvalitet og omkostningseffektivitet. InfoSuite BI til indkøb giver dig indsigten, som gør det muligt.

Business Intelligence til Indkøb

Indblik i hele indkøbsprocessen

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Styring af indkøb og leverandørperformance
  • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder
Prøv InfoSuite gratis

“InfoSuite giver dynamisk adgang til måling af leveringssikkerheden. Det giver os mulighed for at følge op dagligt – på helt aktuelle tal.”
Flemming Bisbjerg, Økonomichef, Fredericia Furniture

Læs mere

Tæt styring af alle leverandørrelationer

Har du det fulde overblik over kvalitet og leveringssikkerhed fra dine leverandører og underleverandører, eller sætter du udelukkende din lid til fornemmelser og intuitioner?

Med InfoSuite BI til indkøbsstyring kan du nemt holde styr på alle dine leverandørrelationer, hvormed der bliver skabt et vigtigt grundlag for optimeringer og effektiviseringer.

Maksimér værdien af jeres leverandørrelationer gennem det indblik, som skabes af InfoSuite Business Intelligence til indkøbsstyring.

Løsningen kommer med en lang række analyser og KPI’er, som gør det muligt at overvåge alle vigtige aspekter af din virksomheds indkøbs- og supply chain-håndtering.

Analyser og KPI’er klar til brug

Med InfoSuite Business Intelligence til indkøbsstyring kan du bl.a. analysere og følge op på:

  • Bestilte og leverede varer
  • Åbne ordrer og forsinkede leveringer
  • Leveringstid og leveringssikkerhed
  • Faktiske kostpriser i forhold til estimerede
  • Kreditor saldi etc.

Med analyserne og KPI’erne indeholdt i løsningen kan du således nemt sammenligne og holde styr på jeres leverandørers performance, hvilket blandt andet kan bruges ved leverandørforhandlinger samt som grundlag for at investere i jeres bedste og mest lønsomme relationer.

Det totale overblik uanset datakilde

InfoSuite BI til indkøbsstyring er datakildeuafhængig, hvilket betyder, at løsningen kan integrere data fra en lang række forskellige ERP- og it-systemer.

Således tjener løsningen som det totale overblik, der kan give dig et forspring indenfor indkøb.

Løsningen tilbydes som en del af en samlet logistikløsning, som gør det muligt for dig at kombinere indkøbsanalyser med lager– og salgsanalyser, sådan at du får det optimale overblik.

Klik på billederne for at se eksempler på indkøbsanalyser i InfoSuite.

Prøv InfoSuite allerede nu

Den gratis demo kommer med klargjorte demodata.

Der kræves ingen teknisk opsætning, og du er i gang på 2 minutter.

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev

Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

Vil du vide mere?

Ønsker du at få et nærmere indblik i InfoSuite Business Intelligence, samt den værdi det kan skabe for din virksomhed – så kontakt Anne Mette til en uforpligtende dialog om mulighederne.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn