Business Intelligence til Advokatbranchen

Få en unik indsigt i jeres tidsforbrug, sagshåndtering og performance med Business Intelligence til advokatbranchen. En komplet løsning med en lang række analyser og nøgletal tilpasset til lige nøjagtig din virksomhed.

Advokat

Èt samlet overblik over din forretning

Bruger du meget tid på at finde de informationer, du har brug for, og føler du, at du mangler et samlet overblik over din forretning?

InfoSuite Business Intelligence til advokatbranchen giver dig fuldt overblik over alle de parametre, som er afgørende inden for branchen, samtidig med at data automatisk hentes fra alle relevante datakilder.

InfoSuite gør således al arbejdet for dig, sådan at du i stedet kan fokusere på det, der virkelig tæller, nemlig din forretning.

Brug tid og ressourcer effektivt

InfoSuite BI til advokatbranchen indeholder en række prædefinerede analyser og KPI’er, funderet på behov udtrykt af vores eksisterende kunder i branchen – alt sammen fokuseret på at optimere effektivitet og performance.

Data indsamles automatisk fra alle jeres eksisterende it-systemer, såsom AdvoPro, Unik Advosys og andre. Dette sikrer, at du altid har nem adgang til opdaterede informationer, hvilket giver dig det bedst mulige beslutningsgrundlag og føling med din forretning.

Ønsker du et nærmere indblik i vores løsning til advokatbranchen, og den værdi den kan skabe for din virksomhed? Så book et uforpligtende præsentationsmøde.

Analyser og nøgletal klar til brug

Med InfoSuite BI til advokatbranchen åbnes der op for en række analyse-muligheder som kan forbedre din forretning. Du kan eksempelvis foretage analyser inden for:

  • Rentabilitet fordelt på sager, klienter og jurister
  • Debiterbare timer og faktureringsgrader
  • Salærer, klientudlæg m.m.
  • Faktureret omsætning
  • Budgetafvigelser
  • Igangværende sager per jurist, klient- og sagstype
Hvad koster InfoSuite BI?

InfoSuite BI til Unik Advosys

InfoSuite og Unik System Design er gået sammen om at tilbyde advokatvirksomheder en ganske særlig BI-pakkeløsning, der bygger på data fra Unik Advosys. En fuldt klargjort integration mellem Unik Advosys og InfoSuite sikrer, at BI-løsningen er nemt implementeret, og at brugerne er hurtigt i gang.

Relevante data fra Unik Advosys omkring sager, timeposter, budgetter, bogført salær samt fakturering overføres og opdateres automatisk til InfoSuite. BI-pakkeløsningen indeholder fem gennemarbejdede analyser, hvor du, via InfoSuite, kan foretage dynamiske og levende Business Intelligence analyser.

Klik på billedet til højre for at se eksempler på to af analyserne indholdt i InfoSuites BI-løsning til Advosys.

Ønsker du at vide mere om InfoSuite BI til Advosys samt se eksempler på de øvrige analyser indhold i løsningen, så udfyld nedenstående formular så vi kan sende dig en brochure med mere information.

Ja tak, send mig mere information om InfoSuite BI til Advosys

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om mulighederne med InfoSuites løsning til advokatbranchen, så kontakt Anne Mette.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Søndergaard Christensen
Kommerciel direktør, CCO
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn