Attraktioner

Branchetilpasset Business Intelligence-løsning til forlystelsesparker, zoologiske haver, akvarier og museer.

Indhent og analysér data fra alle områder af din forretning og få et uvurderligt overblik over alt lige fra besøgstal over omsætning pr. salgssted til indtægter pr. gæst og finanstransaktioner.

Business Intelligence til Attraktioner

Altid opdateret på den daglige drift

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Forretningsindsigt på farten via mobil og tablet
  • Indhent data fra alle relevante datakilder

Branchespecifikke analyser og KPI’er

Brancheløsningen indeholder en række prædefinerede analyser, KPI’er og dashboards, som blandt andet er sammensat ud fra de behov, vores eksisterende kunder i branchen har ytret.

Med InfoSuite BI vil du kunne udskifte tidskrævende manuelle processer med automatiserede rapporteringer og samtidig øge frekvensen af rapporteringen.

Det brugervenlige og intuitive design gør det nemt for dig og dine kolleger opnå den rette viden og sikrer, at I altid arbejder ud fra et entydigt beslutningsgrundlag. Har du lyst til at se lidt nærmere på, hvad InfoSuite kan, så prøv en gratis demo.

Med InfoSuite kan du få nem og hurtig indsigt i en rækker områder såsom:

  • Omsætning pr. salgsted pr. dag, uge og måned
  • Indtægter og udgifter pr. gæst samt udvikling i salg af årskort
  • Driftsomkostninger
  • Opdaterede besøgstal time for time og tids-/belastningsanalyser
  • Bon-analyser samt trafik og lønprocenter pr. salgssted
  • Online trafik og kundernes klik-præferencer … og meget mere

Ét samlet overblik med skræddersyet ledelsesinformation

Bruger du meget tid på at finde de data, du har brug for, og føler du, at du mangler et samlet overblik? InfoSuite Business Intelligence til attraktionsbranchen giver dig det bedste beslutningsgrundlag og den bedst mulige føling med din organisation via skræddersyet ledelsesinformation.

InfoSuite henter automatisk data fra jeres økonomi- og lagersystem, billet- og årskortsystem, indgangsmøller, kassesystem, bookingsystem, lønsystem, hjemmeside, sociale medier og meget mere og samler det i én overordnet analyseplatform.

Dette giver din virksomhed uendelige analysemuligheder, og måder hvorpå du og dine kolleger kan udforske dataene og konvertere dem til værdifuld information.

Med en BI-løsning vil du have adgang til altid opdaterede analyser, helt ned på timebasis. Det vil gøre det muligt at træffe hurtige beslutninger og holde dig opdateret på den daglige drift.

Klik på billedet herunder for at få et indblik i nogle af de mange datakilder, I kan samle i InfoSuite.

Hvad koster InfoSuite BI?

Effektiv økonomistyring

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Kontakt os hvis du vil vide mere

Vil du vide mere om mulighederne med InfoSuites løsning til attraktionsbranchen, så kontakt Anne Mette for at høre nærmere.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn