Forsikring & pension

Få det totale overblik over policer, porteføljer, mæglere og skader på tværs af alle databaser med InfoSuite BI til forsikrings- og pensionsvirksomheder. – En unik løsning med en lang række analyser og nøgletal tilpasset din virksomhed.

Business Intelligence til Forsikring

Overblik over hele forretningen

  • Analyser og KPI’er klar til brug
  • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
  • Analysér bl.a. skader, porteføljer og sagsbehandling
  • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder

Effektivitet og omkostningsminimering

I en meget konkurrencepræget forsikrings- og pensionsbranche er det af yderste vigtighed at have et konstant fokus på effektivitet og omkostningsminimering. For at kunne løfte denne opgave er det nødvendigt med et klart overblik over virksomhedens data og vigtigste nøgletal. Kun med det fulde overblik får du det bedste ud af din forretning.

Med InfoSuite Business Intelligence til forsikrings- og pensionsvirksomheder indsamles data automatisk på tværs af alle jeres it-systemer såsom CRM- og ERP-systemer. Dette sikrer, at du altid har nem adgang til opdaterede tal, hvilket giver dig den bedst mulige indsigt i din forretning og det bedst mulige beslutningsgrundlag.

Ønsker du også et bedre overblik – eller blot inspiration til relevante målepunkter for din virksomhed – så book et uforpligtende præsentationsmøde.

Branchespecifikke analyser og KPI’er

InfoSuite BI til forsikrings- og pensionsvirksomheder indeholder en række prædefinerede analyser og KPI’er, funderet på behov udtrykt af vores eksisterende kunder i branchen – alt sammen fokuseret på at optimere din virksomheds performance. Af eksempler kan nævnes:

  • Analyser af skadesanmeldelser på tværs af skadestyper, udfald og tidsperiode
  • Overblik over skadesprocenter og porteføljekvalitet
  • Sagsbehandlings- og servicegradsanalyser
  • Portefølje- og kundeloyalitetsanalyse
  • Performanceanalyser på forsikrings- og salgsansatte
  • Aktivitetsgrader, optjent præmie samt skadesanalyser og omkostninger
Hvad koster InfoSuite BI?

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om mulighederne med InfoSuites løsning til forsikringsvirksomheder, så kontakt Anne Mette.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn