Fashion/Tekstil

Få et uvurderligt indblik i din forretning med en Business Intelligence-løsning skræddersyet til fashion- og tekstilbranchen – en komplet løsning med en bred vifte af branchespecifikke analyser og KPI’er.

Business Intelligence til Tekstil

Skræddersyet til branchens behov

 • Analyser og KPI’er klar til brug
 • Klargjort løsning sikrer nemmere implementering
 • Analysér bl.a. butiksperformance og rentabilitet
 • Indhent data fra alle virksomhedens datakilder

“Vi oplever en stor økonomisk fordel ved, at vi med InfoSuite hurtigt kan få et overblik over, hvor det præcis er, at vores forretning afviger fra vores budget, helt ned på produktniveau.”
Mark Jensen, Business Developer, PWT Group

Læs hele casen

Overblik på tværs af alle forretningsområder

Kort levetid på produkter og konstante markedsændringer tvinger tekstilvirksomheder til at få det meste ud af hver eneste ressource for at overleve i branchen.

Det er en opgave, der kræver et grundigt indblik i alle virksomhedens forretningsprocesser.

Med InfoSuite BI til tekstilbranchen kan du dykke ned i alle aspekter af forretningen og holde dig opdateret på performance, optimere indsalgsarbejdet, spotte trends og mønstre og meget mere. I sammenspil med InfoSuite BI til Retail kan du ligeledes analysere alle aspekter af jeres butikkers performance

Med løsningen kan du f.eks.:

 • Følge op på ordresituationen i forbindelse med lancering af nye kollektioner
 • Følge op på indsalg og analysere gennemsalg
 • Vurdere rentabiliteten på varegrupper, kollektioner, farver eller andet
 • Sammenligne omsætning og ordrer med budgettal og samme kollektion sidste år
 • Analysere leveringer og få overblik over ordrer til kunderne og tilgang til lageret
 • Følge op på sælgere i forhold til omsætning, ordreindgang og lignende
 • Overvåge debitorer og sikre at kredit max ikke overskrides etc.

Data samles og beriges helt automatisk

InfoSuite henter automatisk data fra jeres POS- og ERP-system og samler det i én overordnet analyseplatform. Data kan indhentes fra alle datakilder, hvilket muliggør uendelige måder, hvorpå du og dine kolleger kan udforske dataene og derved konvertere dem til værdifuld viden.

Den unikke mulighed for at operere på tværs af alle tidsperioder, gør det også muligt at analysere udviklingen over tid.

 

Med brancheløsningen får du således et uvurderligt overblik, hvorved du kan optimere dit salg, minimere dit lager, kontrollere prisfastsættelser og forbedre din virksomheds overordnede performance. InfoSuite giver dig ydermere indsigt i kundeadfærd, således at ordre- og leveringsplaner kan tilpasses hertil.

Ønsker du også et bedre overblik – eller blot inspiration til relevante analyser og nøgletal i fashion- og tekstilbranchen – så book en gratis og uforpligtende præsentation på jeres hjemmebane.

Hvad koster InfoSuite BI til Fashion/Tekstil?

Løsninger skræddersyet til din rolle

 

Få styr på finanserne

Kombinér dine forretningsanalyser med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Nem budgetindtastning

Ved at kombinere din BI-løsning med InfoSuites budgetmodul bliver det muligt at indtaste budgetter og forecasts direkte i løsningen.

Du får en tidsbesparende forecasting- og budgetteringsprocedure, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til at blive inddraget i jeres analyser.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Budget

Kontakt en medarbejder fra vores fashion- og tekstil-brancheteam

Vil du høre mere om InfoSuites løsning til fashion- og tekstilvirksomheder, så kontakt Anne Mette til en snak om, hvilke fordele I kan opnå.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn