Resultatbudget

Resultatbudgettet, også kaldet driftsbudgettet, giver dig overblikket over dine forventede indtægter og omkostninger. Med InfoSuite Budget får du en effektiv adgang til indtastning af virksomhedens resultatbudget i kombination med en række smarte funktioner.

Få en demonstration af InfoSuite Budget
Resultatbudget

Nem indtastning af resultatbudgettet

Resultatbudgettet er et vigtigt element i din forretning, men det kan også være en tidstung opgave at udforme det. Budgetprocessen kan dog lettes en del med InfoSuites budgetløsning.

Budgetter indtastes på det detaljeniveau, du måtte ønske, og du styrer selv, om du vil indtaste budgetter ud fra dag, uge, måned eller totalt for året.

Smarte integrationer mellem salgsbudgetter, omkostningsbudgetter og lignende sikrer at resultatbudgettet opdateres automatisk på de rette artskontoer. Der kan ligeledes opsættes en automatisk beregning af jeres likviditetsbudget på baggrund af de indtastede budgetter.

Smart samling af afdelingsbudgetter

I mange virksomheder udfyldes budgetter på afdelingsniveau. I InfoSuite konsolideres de enkelte budgetter helt automatisk, så snart de er indtastet. Resultatbudgettet aggregeres derved uden behov for manuelle sammenlægninger, og du får et samlet resultatbudget med det samme.

Hver enkelt afdeling har mulighed for at knytte forklarende noter til de enkelte budgetindtastninger, som giver et indblik i beregningerne bag det samlede resultatbudget.

“Der er jo sket en mindre revolution. Oprindeligt havde vi et excel-baseret system, hvor der var et master faneblad, og så var der syv underliggende faneblade for hver afdeling. Der er jo rigtig mange arbejdsgange i det.”

Læs mere

Tag udgangspunkt i sidste års tal

Under selve indtastningen af resultatbudgettet er støttefunktioner, såsom regnemaskine, rest-budgettering og fordelingsnøgler, praktiske redskaber til at lette arbejdet.

Realiserede tal indlæses automatisk, og gør det nemt at lægge resultatbudgettet med afsæt i budgetforslag baseret på de historiske data.

Få styr på finanserne

Kombinér dit resultatbudget med InfoSuite BI til finans og få overblik over regnskaber, balance, resultatopgørelser og debitor- og kreditoranalyser.

De finansielle rapporter og analyser udarbejdes og opdateres nemt og hurtigt, og du kan let folde de enkelte poster ud og nedbryde dem til de mest detaljerede transaktionsniveauer.

Læs mere om mulighederne med InfoSuite Finans

Hent guiden – 7 tips til optimering af jeres budgetteringsproces

Få en demonstration af InfoSuite Budget

Har du en time, så lad os give dig et indblik i, hvad InfoSuite Budget kan – Vi gennemgår det hele får dig, mens du sidder ved din pc.

Med InfoSuite Budget får du en tidsbesparende budgetteringsproces, der kan decentraliseres hos de budgetansvarlige. Konsolideringen foregår fuldstændig automatisk, og straks efter indtastning er alle budgetter klar til anvendelse i jeres analyser.

Lad os vise dig, hvordan InfoSuite Budget kan optimere jeres budgetlægningsproces.

Udfyld felterne til højre, og vi kontakter dig snarest.


Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.

Resultatbudget

Ring til Anne Mette hvis du vil vide mere

Vil du høre mere om mulighederne med InfoSuite Budget, så kontakt Anne Mette for en uddybende snak.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn