Implementering

Vi sikrer, at du kommer både hurtigt og sikkert i gang med Business Intelligence og budgettering.

Succesfuld implementering

Gennem 29 år har InfoSuites konsulenter implementeret utallige Business Intelligence- og budgetteringsløsninger på tværs af brancher, funktioner og virksomhedsstørrelser.

Kundens behov har altid været i centrum, og vi sætter en ære i at levere den helt rigtige løsning, som er tilpasset den enkelte virksomheds individuelle behov, og som lever op til de forventninger, du måtte have.

Det er det første vigtige skridt til at sikre en succesfuld implementering.

Implementering af Business Intelligence

“InfoSuite A/S har rådgivet os på en grundig og fornuftig måde, og vi er helt overbeviste om, at vi har investeret i det rigtige system.”
John Vestergaard, Finansdirektør, ege

Læs hele casen

Implementering af Business Intelligence

Udførlig implementeringsplan

Vi har en udførlig implementeringsplan klar, så du ved lige netop, hvad der skal ske og hvornår.

Vi anbefaler at inddele implementeringen i tidsforskudte faser. Dvs. starte med 1-2 forretningsområder i fase 1 og gerne en tidsplan for de resterende forretningsområder.

Løbende forventningsafstemning prioriteres højt, ligesom den grundige plan også understøtter målet om at færdiggøre projektet inden for den fastsatte tidsramme.

Således sikres det, at vi kommer godt i mål til den aftalte tid.

Kom sikkert i havn med InfoSuite bag roret

Med InfoSuite bag roret vil dit projekt komme sikkert i havn – du undgår ubehagelige overraskelser og får en effektiv software-løsning, der lever op til lige netop dine krav.

Den grundige implementering lettes yderligere af vores plug-and-play-løsninger til forskellige datakilder samt vores brancheløsninger, der er tilpasset de analysekrav, der ligger inden for de enkelte brancher.

Du kan med fordel læse mere om vores løsninger til netop din branche, ligesom du her kan læse mere om vores integration til mange forskellige datakilder.

Succesfuld implementering hos mange forskellige virksomheder

Vi har implementeret en række løsninger gennem årene, i en bred vifte af forskellige typer virksomheder. Herunder kan du se hvad nogle af kunderne siger om os.

“InfoSuite har rådgivet os på en grundig og fornuftig måde”
Læs hele casen

“Vi oplever InfoSuite som en samarbejdspartner, der lytter og er i stand til at sætte sig ind i kundens behov”
Læs hele casen

“Jeg har været super tilfreds med samarbejdet med InfoSuite, der har været et højt serviceniveau. Jeg føler, at de er gode til at sætte sig ind i vores forretning”
Læs hele casen

Flere cases

Guide – 7 tips til succesfuld organisatorisk implementering

Få engagerede og glade brugere – På baggrund af vores erfaring med implementering af BI-projekter, har vi samlet en guide med 7 tips til, hvordan du sikrer at brugerne i din virksomhed tager den nye BI-investering til sig. Hent guiden her.

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev


Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.