Adgang til analyser i din browser og som widget

Tilgå InfoSuite i en browser eller som en indlejret widget i CRM, mailsystemer og andre programmer du bruger i dagligdagen

Indlejret BI

InfoSuite BI direkte i din browser

InfoSuites Web Server-modul gør det muligt at tilgå InfoSuite BI via en hvilken som helst web browser, hvilket giver dig hurtig og nem adgang til de vigtigste analyser.

Denne mulighed gør det eksempelvis endnu nemmere at præsentere værdifuld viden via aktive analyser på virksomhedens intranet og derved nå ud til en bred medarbejderskare, der normalt ikke har adgang til organisatoriske analyseværktøjer.

Brug InfoSuite i  andre programmer

Web Server-modulet gør det ligeledes muligt at indlejre InfoSuite BI som en widget i jeres øvrige programmer.

Du har således mulighed for at få aktive analyser indlejret i en række af de programmer, du arbejder med dagligt; eksempelvis intranet portaler, CRM, mailprogrammer, præsentationsprogrammer såsom PowerPoint og meget mere. Derved kan du og dine kollegaer konstant holde jer opdateret på virksomhedens performance, selv når I arbejder i jeres mail-system eller andet.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om InfoSuite BI og mulighederne med Web Server-modulet, er du naturligvis også velkommen til at booke en gratis og uforpligtende præsentation på din hjemmebane.

Guide – 7 tips til organisatorisk forankring af BI