Forretningsindsigt
via mobil og tablet

Få hurtig adgang til vigtig information på farten
med Mobil Business Intelligence.

Mobil BI

Hold dig opdateret – også når du er på farten

Hurtigere adgang til forretningsindsigt

Med Mobil BI har du og dine medarbejdere nem adgang til oplysninger – når som helst og hvor som helst. Dette gør det muligt at få data og analyser i ‘real time’, hvilket b.la. optimerer den daglige drift. En fantastisk mulighed for de medarbejdere der eksempelvis er meget på farten.

Reduceret beslutningstid

Med de rette data til rådighed kan brugeren til enhver tid se de eventuelle ændringer og tendenser, som sker på markedet. Dette giver de oplysninger, der er brug for for at kunne træffe de hurtige og rigtige beslutninger med det samme, hvilket gør beslutningsprocessen mere effektiv.

Større fleksibilitet og tilpasningsevne

Opdag afvigelser i tide og tag hånd om problemstillinger, før de vokser sig større og påvirker forretning, medarbejdere og kunder.

Forbedret ydeevne

Når KPI’erne og målene altid er synlige på brugernes mobilenheder, går målene fra mavefornemmelse til fakta. Når målene er klare, og der er mål at arbejde hen imod, forbedres ydeevnen og engagement.

 

InfoSuite Mobil BI

Touch-teknologien gør det utroligt nemt at navigere rundt i tallene. Du får serveret de informationer, du ønsker lige for spidsen af din finger – når du vil, og hvor du vil.

InfoSuite Mobil virker til både Android og iOS og på både smartphones og tablets.

Med InfoSuite Mobil BI har du alle relevante rapporter og analyser med på farten.

Således kan du altid holde dig opdateret på de vigtigste nøgletal, uanset hvor du befinder dig og ikke mindst reagere med det samme på afvigelser heri.

 

Mobil BI

Prøv InfoSuite Mobil BI allerede nu

Hent applikationen gratis i din app-butik og brug de demo-data, der ligger i app’en til at se, hvor smart InfoSuite Mobil BI er.

Du kan gå til app’en i App Store her og i Google Play her. Alternativt kan du søge på ‘InfoSuite 9’ i App Store eller i Google Play.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om InfoSuite BI og Mobil BI, er du naturligvis også velkommen til at booke en gratis og uforpligtende præsentation på din hjemmebane.