ege

ege

Det er et kæmpe plus ved InfoSuite, at det favner så bredt. Vi kan få systemet til at udarbejde rapporter ved at udtrække tal fra vores budgetter – og det hjælper os med at styre vores produktion”

John Vestergaard, finansdirektør

Om ege

ege er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet. Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, besidder i dag den mest moderne teknologi i tæppebranchen og leverer designtæpper til det meste af verdenen.

ege bruger InfoSuite i stort set hele deres forretning. Det giver dem et ekstremt godt og præcist overblik over hele virksomheden.

En central medspiller i hele forretningen

I begyndelsen blev InfoSuite brugt i produktionen som bagstopper, men det var kun fase 1. Siden er systemet blevet udbygget, så det nu spiller en central rolle i indkøb, produktion, salg, eksport og marketing.

Endvidere bliver InfoSuite brugt til rapportering i lageret og til udarbejdelse af regnskaber. eges perioderegnskaber udfærdiges med InfoSuite. “Det sparer en masse tid i forhold til budgetteringen, og det skaber et godt og præcist overblik over virksomheden”, siger finansdirektør, John Vestergaard.

Skaber resultater på bundlinjen

Om det er i produktionen eller i regnskabsafdelingen, så har det været et krav fra ege, at it-systemet i sidste ende skal kunne skabe resultater på bundlinjen.

Vi var fokuserede på, at it-systemet skulle være brugervenligt og selvfølgelig levere, hvad det lovede. Vi er nødt til at være omkostningsbevidste, når vi indfører et nyt it-system. Men InfoSuite A/S har rådgivet os på en grundig og fornuftig måde, og vi er helt overbeviste om, at vi har investeret i det rigtige system. Vi har fået et værktøj, der kan skabe overblik. Og så er det tilmed lykkedes at få frigivet ressourcer”, fortæller finansdirektør, John Vestergaard.

“Vi har blandt andet en ledelsesrapport, som samler nøgletal fra afdelinger, markeder og koncernen i én og samme analyse. Tidligere blev disse tal dannet ved hjælp af en hel række Excel-regneark, som blev konsolideret i ét stort regneark.”

BI til produktion

Opnå samme overblik som ege med en løsning skræddersyet til produktionsvirksomheder
Se flere Cases

Vil du vide mere