PWT Group

PWT Group

”Vi oplever en stor økonomisk fordel ved, at vi med InfoSuite Budget hurtigt kan få et overblik over, hvor det præcis er, at vores forretning afviger fra vores budget, helt ned på produktniveau”

Mark Jensen, Business Developer

Om PWT Group

PWT Group er en dansk tekstil-handelsvirksomhed med hovedsæde i Aalborg. PWT Group er selskabet bag herretøjsbutikskæderne, Tøjeksperten og Wagner, samt tøjvirksomheden Texman, som driver en række forskellige tøj-brands.

PWT Group, som står bag brands som Lindbergh JUNK de LUXE m. fl., bruger InfoSuite til styring af lagre, indkøb og butiksdrift samt til budgettering.

Ny struktur krævede et bedre overblik

I forbindelse med omstruktureringer hos PWT Group har der været et øget behov for at få et overblik over forretningen. “Tidligere har hver enkelt kæde selv stået for indkøb igennem de enkelte indkøbschefer eller regionschefer, som har varetaget opgaverne“, forklarer Mark.

Så lavede vi omstruktureringer, som betød, at vi trak denne opgave væk fra kæderne og lavede det til en central funktion. For at dette kunne lade sig gøre, havde vi brug for at få et overblik og et værktøj til at håndtere budgetprocesser og efterfølgende indkøbsprocesser. Det krævede, at vi havde meget mere end bare Excel-ark.”

Virksomheden gjorde i forvejen brug af InfoSuite som rapporteringsværktøj, og det var derfor nærliggende at anvende InfoSuites budgetløsning.

Hurtigere og mere overskuelig budgettering

“Det har for det første betydet, at budgetteringen foretages meget hurtigere, og så er det blevet meget mere overskueligt. Den indtastning, som vi laver i de enkelte moduler, bliver gengivet i de andre, og vi kan derfor hurtigt få overblik over, hvilke konsekvenser vores budgetter har.”

“Før var det svært at se, hvordan forskellige indkøb bliver påvirket, eller hvad der bliver påvirket mest. Nu kan vi tydeligt se præcis, hvilke konsekvenser ændringer i vores budget har.”

“Den største fordel er helt klar, at vi oplever betydeligt hurtigere budgetprocesser. Vi bruger færre manuelle timer på at budgettere. Vi har også oplevet betydelige fordele igennem simuleringer, hvor vi kobler vores faktiske indkøb op imod vores budget. Dermed kan vi se alle afvigelser på enten butiks-, leverandør- eller varegruppeniveau, hvormed vi kan indkredse eventuelle afvigelser.”

InfoSuite Budget

PWT Group har stor gavn af InfoSuite Budget - se hvordan du også kan drage nytte af en kombineret BI- og budgetteringsløsning

Wholesale-analyser og -budgetter

PWT Groups wholesale virksomhed, Texman, gør nu også brug af InfoSuite til at analysere på både salg, finans og indkøb.

Vi er også så småt i gang med at videreudvikle vores budgetter for wholesale-delen. Her har vi i første omgang lavet nogle helt simple salgsbudgetter”, fortæller Michael Sørensen, IT-Support hos Texman I/S.

Se flere Cases

Vil du vide mere

Jim Møller

Jim Møller
2526 5109
jm@infosuite.dk
LinkedIn