SACI

Saci

“Løsningen har været fantastisk. Vi har lavet salgs- og købsrapporter og venter på at se lagerdetaljer og selvfølgelig salgsbudgetter”

Claudia Palma, CFO

Om SACI

SACI importerer og sælger udstyr til landbruget. De kendte mærker tæller Massey-Fergusson, Jacto, Mazda, Case, Foton, Energizer og Schick. Firmaet blev grundlagt i 1912 og har i dag 200 ansatte. Firmaet ligger i Santa Cruz, Bolivia.

SACI implementerede InfoSuite BI for at minimere brugen af tid og ressourcer og for at opnå pålidelig og rettidig information til ledelsen.
Da virksomheden var vokset en del de sidste år, havde de brug for en pålidelig og fleksibel BI- og budgetløsning til en overkommelig pris. ”Det er fantastisk, at informationen kun er et museklik væk – og at den næsten er i realtid”, siger Claudia Palma, CFO hos SACI.

  • InfoSuite Business Intelligence

Hurtigere beslutninger takket være BI

“InfoSuite gør det let for os at analysere virksomhedens data og sammenligne store mængder data opsamlet over flere år. Løsningen giver os information, der præsenteres grafisk samt let-lavede analyser af trends over tid i salg, køb og lager. Det betyder, at vores ledere kan tage beslutninger hurtigere”, siger Claudia Palma, CFO.

“At kunne kigge på både general og specifik data tillader os at analysere data ned i de detaljer, vi ønsker”, tilføjer Claudia Palma.

Rettidig og pålidelig ledelsesinformation

Før vi implementerede InfoSuite, lavede vi reporter i vores ERP. Derefter brugte vi pivottabeller til at trække information ud fra vores database”, siger Claudia Palma. “Så vi ledte efter en prisvenlig Business Intelligence-løsning. Vi havde brug for et ledelsesværktøj, som kunne give os rettidig information og analyser, så vi kunne træffe hurtige beslutninger”.

“Løsningen har været fantastisk. Vi har lavet salgs- og købsrapporter og venter på at se lagerdetaljer og selvfølgelig salgsbudgetter”, tilføjer Claudia.
SACI forventer også at arbejde med tilgodehavender og økonomiske nøgletal i InfoSuite. Desuden forventer de at udvide løsningen med det integrerede budgetmodul.

Se flere Cases