Solina Denmark

”Vi har opsat analyser og dashboards, der dagligt informerer os om salg og dækningsgrad, så vi kan være on top på dem. Det giver os muligheden for at følge forretningen helt tæt”

Jakob, Finance Manager

Solina Denmark

Om Solina Denmark

Solina Denmark er blandt Danmarks førende leverandører af krydderiblandinger, marinader, funktionelle ingredienser samt komplette koncepter til forædling af fødevarer.

Virksomheden er placeret i produktionsfaciliteter i Stilling og beskæftiger ca. 110 ansatte og er en del af Solina Group.

Solina Group er en international koncern, der har hovedsæde i Frankrig og 18 produktionsenheder i Europa.

Læs mere om Solina Group

I mere end 10 år har Solina Denmark været kunde hos InfoSuite, og det har givet dem en lang række, fordele som blandt andet inkluderer et større overblik over forretningen. Solina Denmark er desuden en af de kunder, der både benytter InfoSuite BI og InfoSuite Budget.

Forretningsanalyser der skaber værdi

InfoSuites BI analyser bliver især anvendt i salg, finans og produktion. Hos Solina Denmark er det primære formål at følge med i salg, dagens ordre indgang samt ordrebeholdningen. Disse data bliver løbende præsenteret i den daglige rapportering. På salgssiden anvendes InfoSuite blandt andet til at følge op på dækningsgraden:

”Vi har opsat analyser og dashboards, der dagligt informerer os om salg og dækningsgrad, så vi kan være on top på dem. Det giver os muligheden for at følge forretningen helt tæt”, forklarer Jakob, der er Finance Manager hos Solina Denmark.

Derudover skaber de mange dimensioner i InfoSuite et vigtigt overblik over forretningen:

”Vi kan følge salget på forskellige dimensioner og kombinationer af eksempelvis sælgere, produktgrupper, kundegrupper og helt ned på vareniveau. Det giver stort overblik, da vi har flere tusinde varer hos os. Det kræver selvfølgelig grundig struktur i vores stamdata, men når det er på plads, er det nemt at mingelere rundt i ved hjælp af InfoSuite.”

”Produktionen følger med InfoSuite deres leveringsgrad dagligt. Det virker, som det skal, og det er nemt at strikke forskellige analyser sammen”, fortæller Jakob

InfoSuite producerer eksempelvis analyser, der er udviklet til at være i tråd med koncernens rapporteringstemplate, hvilket har haft en positiv indvirkning på især finansdelen.

”InfoSuite fungerer som værktøj til controlling og opfølgning, da analyserne er sat op således de eksempelvis kan kombinere resultatopgørelsen i matrix af både funktions- og artsopdeling. Det sætter jeg stor pris på, da det assisterer mig meget i mit daglige arbejde”, udtaler Jakob.

Derfor har vi InfoSuite

Hos Solina Denmark har værdien ved InfoSuite ikke været til at overse på tværs af forretningen.

”Værdien er, at vi hele tiden ved, hvad der foregår, især når der drejer sig om så mange forskellige kunder og varer. Det er vigtigt for os at vide, især når det omhandler omsætning og dækningsgrad”

”Vi har haft InfoSuite i mange år, og både produktet og samarbejdet med InfoSuite fungerer rigtig godt”, udtaler Jakob

InfoSuite Budget – det nødvendige overblik

Det er flere år siden, at Solina Denmark har droppet mange af de store tunge Excelark og skiftet til InfoSuite Budget. En budgetteringsløsning der ganske enkelt skaber det nødvendige overblik.

Vi er fri for at skulle holde styr på flere forskellige Excelark og inputs fra medarbejdere. InfoSuite Budget giver et væsentligt bedre overblik, og sælgerne kan nu registrere på samme tid. Det har givet en stor besparelse på ressourcer, at de kan gøre det så koncentreret”, udtaler Jakob

Derudover er det muligt for medarbejderne selv at vælge de analyser og tal, der er interessante for dem.

I InfoSuite Budget vælger vi selv, hvilke tal fra hvilke niveauer vi vil se nærmere på, eksempelvis sælgerniveau og vareniveau. Generelt er det en meget fleksibel løsning, der gør det nemt at finde de ønskede tal. På den måde kan vi have et råt udkast til et salgsbudget klar på et par dage”, siger Jakob.

Se flere Cases

Vil du vide mere

Anne Mette Christensen

Anne Mette Søndergaard Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn