Sticks’n’Sushi

Sticks’n’Sushi

”Medarbejderne er ikke afhængige af mig mere; de kan nu selv gå ind og se og finde budgetforslagene når de skal budgettere. Før skulle jeg altid selv hive de tal ud til dem. Så det sparer mig en masse tid

Hoang Bao Nguyen, Business Controller

Om Sticks’n’Sushi

Sticks’n’Sushi er en gruppe af restauranter med speciale i sushi og yakitoristicks. Virksomheden beskæftiger omkring 1100 medarbejdere, og der er foreløbig 12 restauranter i Storkøbenhavn, samt 7 i UK og en i Berlin.

Læs mere om Sticks’n’Sushi

Restaurantgruppen Sticks’n’Sushi bruger i dag InfoSuite til deres budgettering og har derved kunnet droppe budgetregnearkene. Det har givet en række fordele.

Fra regneark til InfoSuite Budget

Før implementeringen af InfoSuite budgetterede man hos Sticks’n’Sushi via regneark.

Tallene blev derefter importeret til deres ERP system, og via et add-on kunne deres information trækkes ud. Det var der kun én medarbejder i firmaet, der kunne finde ud af, men nu, hvor alle relevante tal, bilag, fakturaer og øvrige oplysninger kan findes i InfoSuite Budget, har det lettet arbejdsgangen for alle.

Med de oprettede budgetskabeloner i InfoSuite, kan alle medarbejdere finde data i en specifik måned eller i en periode, og alle kan se de regninger, der ligger. Det har lettet min opgave betydeligt, da det altid var mig, der skulle finde tal frem til medarbejderne når der skulle lægges budgetter”, forklarer Hoang Bao Nguyen, som er Business Controller hos Sticks’n’Sushi.

Ved at reducere det manuelle arbejde hos Hoang har man hos Sticks’n’Sushi således fjernet en flaskehals og har åbnet op for at medarbejderne nu selv kan tilgå budgetterne når de har brug for dem.

Værdien kan ses allerede nu. Medarbejderne er ikke afhængige af mig mere; de kan nu selv gå ind og se og finde budgetforslagene når de skal budgettere. Før skulle jeg altid selv hive de tal ud til dem. Så det sparer mig en masse tid”, udtaler Hoang Bao Nguyen.

Det er ligeledes en stor hjælp, at Sticks’n’Sushi i finansbudgettet kan få afstemt alle tal, da der på den måde ikke skal laves en masse beregninger.

Alle restauranterne indtaster deres tal pr. dag i InfoSuite, og på den måde er tallene mere sikre, da de kan afstemmes med det samme“, forklarer Hoang.

Samarbejdet med InfoSuite

Trods samarbejdet er nyt, er tilfredsheden med InfoSuite stor:

Jeg er generelt meget tilfreds med InfoSuite. Jeg kan godt lide den rolige tone, og at konsulenterne er meget nede på jorden. Der bliver ikke lovet mere, end hvad der kan holdes, og det er fantastisk”, forklarer Hoang Bao Nguyen.

Se flere Cases

Vil du vide mere

Jim Møller

Jim Møller
2526 5109
jm@infosuite.dk
LinkedIn