Swagelok

Swagelok

“Den største fordel med InfoSuite er, at de nyeste data altid er tilgængelige, da systemet opdateres hver nat. Og eftersom det kører uafhængigt af andre systemer i virksomheden, så belaster det ikke andre procedurer.”

Andreas Rüeb, CEO

Om Swagelok

Swagelok er både global og lokal. Virksomheden har hovedsæde i USA og har mange ansatte inden for materialevidenskab, teknik og international logistik, men derudover har de også 225 lokale salgs- og servicecentre (distributører) i mere end 70 lande. Swagelok sælger en lang række af produkter så som fittings, ventiler, slanger, regulatorer, måleinstrumenter, filtre, rør og værktøj.

Flere Swagelok distributører har efterhånden implementeret InfoSuites Business Intelligence løsning, Med den har de nu altid adgang til opdaterede data, og de har fået det store overblik over deres forretning.

Swagelok Düsseldorf

“Den største fordel med InfoSuite er, at de nyeste data altid er tilgængelige, da systemet opdateres hver nat. Og eftersom det kører uafhængigt af andre systemer i virksomheden, så belaster det ikke andre procedurer.

Det er fantastisk at kunne oprette en analyse og så at kunne “lege” med den – man kan for eksempel først kigge på kunden ud fra en sælgers omsætning, eller man kan kigge på produkt, markedssegment osv. uden først at oprette en ny analyse. Man kan få ny information vist med det same, så det er en hurtig måde at få overblik over virksomheden på.

InfoSuites konsulenter har et godt kendskab til vores virksomhed, eftersom de har arbejdet med forskellige Swagelok distributører. De har også en god fornemmelse af de forskelligheder, der er i de enkelte distributøraftaler, og de gør meget for at sætte sig ind i vores individuelle behov og ønsker. Jeg vil helt klart anbefale InfoSuite til andre distributører, men man skal være klar over, at det er en investering, både i tid og i penge”, fortæller Andreas Rüeb, CEO hos Swagelok Düsseldorf, B.E.S.T. Fluidsysteme GmbH.

Swagelok München

“Grunden til at vi valgte InfoSuite var, at vores daværende system ikke gav os de rapporteringsmuligheder og den smartness, vi gerne ville have. Jeg ville gerne med et enkelt klik kunne se, hvordan det går min virksomhed.

Vi begyndte at arbejde med InfoSuite for et halvt år siden, og vi kan allerede se en stor forskel. Jeg kan se al nødvendig information i et overbliksbillede – på den måde ved jeg, at vi er på vej i den rigtige retning.

Hvis jeg vil have flere detaljer, så giver programmet mig nemt mulighed for at grave dybere ned. I dag anvender vi stort set kun dybdegående salgsanalyser – men næste step vil være også at bruge InfoSuite til budgettering og til andre finansielle formål. Det er et fantastisk værktøj”, siger Mark Ast, CEO hos Swagelok München, B.E.S.T. Fluidsysteme GmbH.

Automatisk rapportdistribution

Send automatisk de rette rapporter til alle de vigtigste interessenter - læs mere her

Swagelok Danmark og Rusland

Inden Swagelok Danmark investerede i InfoSuite, var de nødt til at udskrive en lang række rapporter, indsætte tal i regneark og derudover lave yderligere beregninger på tallene. Denne proces var langt fra optimal, den var meget tidskrævende, og der var stor risiko for, at tallene ikke var rigtige.

De valgte at starte med InfoSuites standard-templates, som blev integreret med SCALA, fordi de gerne ville have udbytte af InfoSuite med det samme.

“Med InfoSuite sparer jeg tid, og jeg får straks et overblik. Jeg får præcis information, og hvis der er afvigelser, kan jeg hurtigt grave dybere ned og undersøge det nærmere. Jeg får dagligt opdaterede tal – hver dag sender InfoSuite automatisk udvalgte nøgletal til ledelsen”, siger Finn Høst, distributør for Swagelok Danmark og Swagelok Rusland.

Se flere Cases

Vil du vide mere

Anne Mette Christensen

Anne Mette Søndergaard Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn