Tytex

Sammenhæng mellem strategi, opfølgning, analyse og budgettering er den kombination, som InfoSuite giver Tytex i form af en intelligent løsning med et fantastisk overblik.

Tytex bruger InfoSuite i mange forskellige aspekter af forretningen, herunder til salgs- og produktionsopfølgning samt budgettering. Dermed fungerer InfoSuite som Tytex’ primære ledelsesværktøj.

Case - Tytex

Hurtige og gode analyser man kan stole på

”Vi bruger InfoSuite i det daglige salgsarbejde. Derudover bruges InfoSuite af ledelsen i både Danmark, Storbritannien, Tyskland, Slovakiet, USA og Thailand. Vi bruger det også i vores produktion. InfoSuite giver os hurtige og gode analyser – og det altafgørende er, at vi kan stole på tallene”, udtaler Henrik Buur Nielsen, der er CFO hos Tytex.

“I 2001 købte vi vores første InfoSuite modul, og derefter fik vi skabt indflydelse på udviklingen af forskellige InfoSuite moduler. På baggrund af vores tilfredshed med InfoSuite, har vi sidenhen tilkøbt flere moduler, bl.a. Rapportdistribution og InfoSuite Budget.”

“Med InfoSuite er strukturen på plads. Vi opsætter analyser, præcis som vi gerne vil. InfoSuite giver os ikke blot vigtige informationer om udviklingen i salget. Det er også vores primære ledelsesværktøj”, fortæller Henrik Buur Nielsen.

InfoSuite Budget

Tytex har stor gavn af InfoSuites budgetløsning - se hvordan du også kan drage nytte af en kombineret BI- og budgetteringsløsning
Case - Tytex

Nem og tidsbesparende budgettering

“I 2010 begyndte vi at bruge InfoSuite Budget. Tidligere indtastede vi vores salgsbudgetter i Excel-regneark, og derefter blev tallene tastet ind i vores ERP-system. Men med InfoSuite Budget taster vi direkte ind i InfoSuite-klienten, som vores medarbejdere allerede kender og jo er vant til at benytte. Systemet er meget nemt at anvende. Efter indtastning kan tallene ses direkte i analysen, og vi kan se vores forventede, fremtidige salg.”

“En af de tidsbesparende funktioner i InfoSuite Budget er, at det kan lave en fordeling på baggrund af historik, som f.eks. sidste års omsætning. Det foregår helt automatisk, og derefter kan man tilrette de nødvendige poster. Denne historiske fordeling sker helt ned til varenummer, hvilket giver os en utrolig detaljeret, men samtidig hurtig og nem budgetproces. Ligeledes er budgetopfølgningen blevet helt stringent, og alle afvigelser er meget nemme at spotte.”

Om Tytex

Tytex A/S udvikler og producerer medicinske tekstilprodukter til sundhedssektoren, primært inden for områderne inkontinens, ortopædi og graviditet. Produkterne sælges i Europa og Nordamerika, og kundebasen består af store OEM-producenter samt distributører til sundhedssektoren.

Flere cases

Kontakt os

Vil du høre mere om Tytex’ brug af InfoSuite, eller vil du vide mere om mulighederne med InfoSuite Business Intelligence og Budget, så kontakt Anne Mette.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn