Dataintegration
BI til alle datakilder

BI til alle datakilder

InfoSuite er en altomfavnende Business Intelligence-løsning, som kan installeres på alle typer af platforme og operativsystemer samt indsamle data fra et utal af datakilder. InfoSuite bygger således bro mellem alle dine data og giver dig det totale overblik.

Baseret på vores store datakendskab har vi desuden udviklet en række plug-and-play-løsninger til de mest gængse it-systemer på markedet. Således tilbyder vi klargjorte løsninger til bl.a. Dynamics NAV, Dynamics AX samt IBM Power i.

Analysér data fra alle datakilder

InfoSuite kan konsolidere, kombinere og analysere data fra alle former for datakilder. Det giver dig dybdegående muligheder for dataudforskning og skaber ét samlet beslutningsgrundlag.

InfoSuite blev oprindeligt udviklet til IBM AS/400 og er derfor også i stand til at køre native på Power i-platformen. Vi har således stor erfaring i at indhente data fra ERP’er såsom Aspect4, Lawson M3 og ASW. Her kan du kan læse mere om vores løsning til IBM Power i.

Plug-and-play-løsninger

Vi har ligeledes dybdegående kendskab til Microsofts forskellige ERP-systemer og har bl.a. udviklet plug-and-play-løsninger til både Microsoft Dynamics AX og Microsoft Dynamics NAV, hvilket betyder, at implementeringen lettes, og du kommer hurtigere i gang.

Der er ingen grænser for, hvorfra vi kan indhente data. Ud over ovennævnte kan vi indhente data fra blandt andet CRM-systemer, POS-systemer, telefonsystemer, SRO-systemer, lønsystemer, hjemmesidetrafik og meget mere. Det er kun dine behov og fantasien, der sætter grænsen.

Hvad koster InfoSuite BI?
Dynamics NAV

Dynamics NAV

InfoSuite BI til NAV indeholder nøgletal, analyser og dimensioner klar til brug baseret på Microsoft Dynamics NAV.

Læs mere om InfoSuite BI til NAV

Dynamics AX

Dynamics AX

InfoSuite BI til AX indeholder nøgletal, analyser og dimensioner klar til brug baseret på Microsoft Dynamics AX.

Læs mere om InfoSuite BI til AX

IBM Power i

IBM Power i

Foretag real time-analyser, ad hoc-queries, rapportering og meget mere med InfoSuites unikke BI-løsning tilpasset IBM iSeries/AS400.

Læs mere om InfoSuite BI til Power i

Web Analytics

Web Analytics

Analysér effekten af online aktiviteter med InfoSuite Web Analytics, som bl.a. integrerer data fra Google Analytics og de sociale medier.

Læs mere om InfoSuite Web Analytics

Frit valg af platform og operativsystem

InfoSuite kan installeres på alle typer af platforme og databaser og kan afvikles under både Windows, Linux, Mac OS og IBM i. Der er således ingen tekniske begrænsninger for dit udbytte af InfoSuite.

Det handler udelukkende om at finde den bedste platform ud fra en afvejning af it-strategi, mængde af data, antallet af brugere og ønsket performance i forhold til økonomi og muligheder.

InfoSuite kan således indpasses i den eksisterende platform, så eksisterende ressourcer og kompetencer kan udnyttes i et velkendt miljø.

Ønsker du at høre mere om mulighederne med InfoSuite BI, og hvordan vi kan samle data fra jeres datakilder og gøre det til nyttig viden? Så book en uforpligtende præsentation ude hos jer. Du kan også trykke på knappen herunder og udfylde skemaet – så vender vi tilbage med et estimat på, hvad en investering i InfoSuite BI vil koste for jer.