BI til Microsoft Dynamics AX

Kom hurtigt, nemt og sikkert i gang med vores Business Intelligence løsning til Microsoft Dynamics AX.

Hvad koster InfoSuite BI til AX?

Omfattende analytiske muligheder

InfoSuite Business Intelligence til AX indeholder nøgletal, analyser og dimensioner klar til brug baseret på Microsoft Dynamics AX. Alt sammen kan analyseres på kryds og tværs – ikke mindst takket være den yderst fleksible periodehåndtering, der gør det nemt at analysere på lige præcis den periode, du ønsker.

Med en plug-and-play BI-løsning til AX får du således en hurtig, nem og sikker start på analyse og rapportering inden for alle vigtige forretningsområder såsom salg, indkøb, lager, finans eller produktion.

Løsningen kan desuden udvides med værdifulde funktioner til blandt andet budgetindtastning og styring af handleplaner.

Dynamics AX
Dynamics AX

Plug-and-play-implementering

Prædefinerede udtræk, beregninger, nøgletal, dimensioner og analyser gør igangsætningen af Business Intelligence både hurtigere og sikrere – og i sidste ende selvfølgelig også billigere for din virksomhed. I stedet for at bruge tid på at opbygge rapportering og analyser på de forskellige forretningsområder fra bunden, kan du fokusere på de indsatser og mål, som fremmer virksomhedens strategi og performance.

Du får hurtigt overblik over virksomhedens performance, og det bliver muligt at gribe ind i tide, såfremt analyserne viser en uhensigtsmæssig udvikling, eller hvis nye trends indikerer nye salgsmuligheder.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne med InfoSuite BI, og hvordan vi kan hente data fra jeres AX? Så book en uforpligtende præsentation ude hos jer. Du kan også downloade en demo og selv udforske de mange muligheder i InfoSuite BI.