BI til IBM Power i

InfoSuite tilbyder en unik Business Intelligence løsning tilpasset iSeries / AS400 med fuld funktionalitet, hvilket gør det nemt for dig at foretage real time-analyser, ad hoc-queries og rapportering.

Stærke analysemuligheder

InfoSuite blev oprindeligt udviklet til IBM AS/400 og er derfor også i stand til at køre native på Power i-platformen. Ingen andre Business Intelligence løsninger tilbyder lige så mange muligheder på Power i som InfoSuite. InfoSuite til Power i er både et værktøj til udvikling af applikationer samt et native Business Intelligence værktøj med en grafisk brugergrænseflade. Vi har stor erfaring i at indhente data fra ERP’er såsom Aspect4, Lawson M3 og ASW.

InfoSuite Business Intelligence til Power i har nøjagtig den samme funktionalitet og brugergrænseflade som InfoSuite Business Intelligence til andre platforme. InfoSuite tilbyder native ETL på Power i, så du afgør selv, om du ønsker at afvikle InfoSuite på din Power i server eller via en ekstern (PC) server.

IBM Power i
IBM Power i

Tusindvis af brugere på IBM Power i

InfoSuite har samarbejdet med IBM i mere end 25 år og har opnået certificeringer og anerkendelser. Blandt andet er InfoSuite anerkendt som en IBM-industriløsning, hvilket vil sige, at InfoSuite kan leveres med IBM-servere overalt i verden.

InfoSuite bruges hver dag af mange brugere på IBM Power i-platformen. Det betyder blandt andet, at vi altid vil kunne finde en reference, der passer til din branche og dine udfordringer. Derfor vil vi helt sikkert også kunne hjælpe dig med at få det maksimale ud af dine IBM-data.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne med InfoSuite BI, og hvordan vi kan hente data fra jeres IBM-løsning? Så book et uforpligtende præsentationsmøde. Du kan også downloade en demo og selv udforske de mange muligheder i InfoSuite BI.