BI til Microsoft Dynamics NAV

Kom hurtigt, nemt og sikkert i gang med vores Business Intelligence løsning til Microsoft Dynamics NAV.

Hvad koster InfoSuite BI til NAV?

Omfattende analytiske muligheder

InfoSuite Business Intelligence til NAV indeholder nøgletal, analyser og dimensioner klar til brug baseret på Microsoft Dynamics NAV. Alt sammen kan analyseres på kryds og tværs – ikke mindst takket være den yderst fleksible periodehåndtering, der gør det nemt at analysere lige præcis den periode, du ønsker.

Med en plug-and-play BI-løsning til NAV får du således en hurtig, nem og sikker start på analyse og rapportering inden for alle vigtige forretningsområder såsom salg, indkøb, lager, finans eller produktion.

Løsningen kan desuden udvides med værdifulde funktioner til indtastning af budgetter og styring af handleplaner.

Dynamics NAV
Dynamics NAV

Plug-and-play-implementering

Prædefinerede udtræk, beregninger, nøgletal, dimensioner og analyser gør igangsætningen af Business Intelligence både hurtigere og sikrere – og i sidste ende selvfølgelig også billigere for din virksomhed. I stedet for at bruge tid på at opbygge rapportering og analyser på de forskellige forretningsområder fra bunden, kan du fokusere på de indsatser og mål, som fremmer virksomhedens strategi og performance.

Du får hurtigt overblik over virksomhedens performance, og det bliver muligt at gribe ind i tide, såfremt analyserne viser en uhensigtsmæssig udvikling, eller hvis nye trends indikerer nye salgsmuligheder.

Analysepakker til NAV

Hurtigt i gang med BI – til en yderst attraktiv pris.

Hvis din virksomhed bruger Microsoft NAV, tilbyder vi en række hurtigt implementerede analyse- og rapporteringsløsninger, der vil give jer det optimale indblik i jeres salg, indkøb, lager og finans.

Klargjort salg/ordre-analysepakke til dine NAV-data

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne med InfoSuite BI, og hvordan vi kan hente data fra jeres NAV? Så kontakt Anne Mette til en uforpligtende dialog om mulighederne. Du kan også downloade en demo og selv udforske de mange muligheder i InfoSuite BI.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn