Project Description

FORRETNINGSsystemer 2017

Ses vi den 23. november i Billund?

FORRETNINGSsystemer 2017

Den 23. november løber konferencen FORRETNINGSsystemer 2017 af stablen i Billund. FS2017 er den ideelle konference for dig hvis du ønsker at holde dig opdateret på markedet for ERP, BI, CRM, HR og samtidig søger brugbar inspiration om de nyeste trends og teknologier indenfor forretningsoptimering.

På konferencen kan du opleve 30 indlæg fordelt på seks forskellige spor fyldt med spændende kundecases, leverandørpræsentationer og battles. Derudover har du mulighed for at tale med en række leverandører af it-løsninger, herunder også InfoSuite. Vi står nemlig klar ved vores stand til en snak om de mange muligheder der ligger i velimplementerede Business Intelligence- og budgetteringsløsninger – ses vi?

FS2017 indlæg: datadrevet forretningsoptimering i en vækstende tekstilkoncern

Med 20 brands og en omsætning på over 3 mia. er DK Company i top tre over Danmarks største tekstilproducenter. For at køre en skarp forretning bruger tekstilkoncernen InfoSuites Business Intelligence- og budgetteringsløsning i alle grene af forretningen.

Til FS2017 kan du høre et indlæg fra DK Companys CIO, Tobias Laursen, hvor han giver konkrete eksempler på hvordan InfoSuite bruges på tværs af DK Companys tre forretningsområder – wholesale, retail og e-handel.

Tobias Laursen vil ligeledes illustrere hvor meget det betyder for en stor tekstilkoncern at have optimal dataindsigt hele vejen fra kollektionsplanlægning til butiksopfølgning.

Om FORRETNINGSsystemer 2017

FORRETNINGSsystemer er en konference med et højt fagligt og inspirerende miljø for virksomheder, som arbejder med administrative software systemer. Konferencen skaber gennemsigtighed på markedet for forretningssystemer og sponsoreres af de skarpeste leverandører indenfor ERP-, BI-, HR-, CRM-, LØN-, WORKFLOW-systemer, Outsourcing og Cloud.

Konferencen henvender sig til beslutningstagere; ledere, divisionschefer, mellemledere og interne forretningskonsulenter, der arbejder for virksomheder, som enten er i markedet for nye systemer eller vil holde sig opdateret på markedet og de nyeste trends.

Det er 6. gang at FORRETNINGSsystemer samler leverandører og virksomheder fra hele landet, og konferencen er den største af sin slags. Konferencen arrangeres af HerbertNathan & Co. og Devoteam.

Få din billet til halv pris

Som sponsor for FS2017 har vi mulighed for at tilbyde dig billetten til halv pris.

Det eneste du skal gøre er at sende en mail til Anne Mette Christensen på amc@infosuite.dk med emnet ”Ja tak”, og så sender vi dig en kode du kan bruge ved køb af billet. Denne kode vil give dig 50% rabat på billetprisen.

Flere artikler