Project Description

”Dine kunder taler
– lytter du?”

Ud fra dette mantra tilbyder Trustpilot en effektiv genvej til at du kan lære mere om dine kunders meninger om din virksomhed. Som noget nyt kan InfoSuite nu også indhente data fra Trustpilot, så du nemt kan holde dig opdateret på hvad dine kunder mener.

Trustpilot

Hold dig opdateret på hvad kunderne mener

Dine kunders mening om din virksomhed er selvsagt vigtig, og med online portaler såsom Trustpilot er det nu blevet endnu nemmere for kunderne at få et talerør for både ris og ros.

Så hvorfor ikke få adgang til din virksomheds Trustpilot-data i dit daglige analyseværktøj?

Hos InfoSuite har vi netop underskrevet en ny samarbejdsaftale med Trustpilot, hvilket betyder at du nu har adgang til automatisk at indhente data fra Trustpilot og præsentere disse i InfoSuite.

Det betyder at du nu vil kunne holde dig opdateret på hvordan dine kunder vurderer dig på Trustpilot blot ved at kaste et blik på informationerne i dit InfoSuite dashboard.

Derved vil du og dine kolleger hurtigt kunne agere hvis der begynder at rulle dårlige anmeldelser ind.

Hvis man vil undgå en eventuel shitstorm er noget af det vigtigste nemlig at man fanger dårlige kundehistorier tidligt, og giver konstruktive svar på disse.

Integration til mange datakilder

Trustpilot er blot den seneste i en række af datakilder der løbende udvikles integrationer til for InfoSuites BI-løsning, der netop udmærker sig ved at kunne indhente data fra et hav af datakilder på tværs af forretningen.

InfoSuite kan således konsolidere, kombinere og analysere data fra alle former for datakilder i din forretning og samle dem i ét analyseværktøj.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan indhente data fra Trustpilot eller andre online datakilder, så kontakt Jim Møller for at høre mere om mulighederne.

Jim Møller

Jim Møller
Account Manager
2526 5109
jm@infosuite.dk
LinkedIn

Flere artikler