Project Description

InfoSuite 10
InfoSuite 10

Øget brugervenlighed, forbedret design og endnu bedre forretningsindsigt

– Disse er nøgleordene der har gennemsyret produktudviklingsteamets arbejde med at skabe InfoSuite 10.

InfoSuite 10 markerer således et endnu højere fokus på at gøre alle de fantastiske funktioner, der ligger i InfoSuite, lettere at gå til, til stor gavn for både dig og din virksomhed.

Du vil opleve nemmere navigation, hurtigere adgang til smarte funktioner, helt nye layoutmuligheder og meget mere. Alt sammen med det formål at optimere din oplevelse med InfoSuite, samt, ikke mindst, sikre at du får den forretningsindsigt du har brug for.

Du får således en BI-løsning der fusionerer brugervenlig self-service BI med klargjorte analysepakker og dataintegrationer, hvilket giver dig og dine kolleger et effektivt værktøj til at analysere hele virksomhedens performance på tværs af afdelinger, jobroller og datakilder.

InfoSuite 10 understøtter dine forretningsprocesser og giver dig det optimale grundlag for at styrke din virksomheds vækst gennem datadrevne beslutninger.

Dét er optimal Corporate Performance Management
– dét er InfoSuite.

Oplev InfoSuite 10 allerede nu

Du kan prøve InfoSuite 10 allerede nu, og opleve Business Intelligence, når det er bedst.

Demoen kommer med klargjorte demodata. Der kræves ingen teknisk opsætning og du er i gang med det samme.

God fornøjelse!

Få inspiration til analyse- og forretningsoptimering med InfoSuites nyhedsbrev

Ved at sende denne formular accepterer du at InfoSuite A/S indhenter og opbevarer de oplysninger du har opgivet, hvilket kan inkludere navn, stillingsbetegnelse, e-mail, telefonnummer og firma. Derudover opbevarer vi en log over hvilke sider du har besøgt på InfoSuite A/S’ hjemmeside.

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for InfoSuite A/S.

Vi anvender de afgivne oplysninger til at følge op på din henvendelse med henblik på at besvare eventuelle opfølgende spørgsmål, samt for at informere yderligere om InfoSuites løsningstilbud, hvis relevant.

InfoSuite vil kun behandle og opbevare dine persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til den fortløbende dialog og til journalisering af kommunikationshistorikken.

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke og få dine data slettet kan du sende en mail til info@infosuite.dk.