Project Description

Tidligere direktør i Silkeborg Data indtræder i InfoSuites ejerkreds

Brian Busk

Brian Busk starter pr 1. september 2016 som direktør for forretningsudvikling hos InfoSuite, og indtræder samtidig i ejerkredsen. Med afsæt i InfoSuites succes med salg og implementering af Business Intelligence-løsninger skal Brian Busk hjælpe til med at videreudvikle forretningen.

Forretningsudvikling og vækstpotentiale

Udvikling og implementering af Business Intelligence-løsninger har været omdrejningspunktet i InfoSuite siden grundlæggelsen i 1989.

Der er et stort behov for at hjælpe virksomheder med at få udbytte af de mange data de har til rådighed. Med vores løsningsportefølje og kompetencer har vi et virkelig godt afsæt for at tage yderligere del i den udvikling. Med Brian som en del af ledelsen skruer vi nu op for dette arbejde”, forklarer administrerende direktør, Poul Viller.

Ansættelsen af Brian Busk sker netop som InfoSuite har præsenteret det bedste resultat i virksomhedens 27-årige historie.

Potentialet indenfor BI området er enormt, og jeg er sikker på, at InfoSuite fortsat kan realisere en stor del af det potentiale. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og skabe mere værdi for og med kunderne“, udtaler Brian Busk.

Skarp it-profil med god forretningsforståelse

Brian Busk har de sidste 18 år haft til huse hos Silkeborg Data, blandt andet som afdelingsdirektør for produktudvikling, inden han i 2010 blev administrerende direktør. Det er også herfra at Brian Busk har oplevet vigtigheden af at have de rette analyseværktøjer.

Jeg har selv erfaret, hvor meget bedre man kan drive sin forretning og udøve ledelse, når man har gode data og analyser. Som leder er jeg selv fokuseret på, at vi skal have faktuel viden at basere vores beslutninger på, så det ikke alene bliver ud fra mavefornemmelser. Derfor synes jeg også at BI-området er essentielt for de fleste virksomheder”, forklarer han.

Brian Busk er 43 år, bosat i Silkeborg sammen med sin familie, og er blandt andet Næstformand i It-forum, medlem af Vækstforum for Region Midtjylland samt medlem af hovedbestyrelsen for It-branchen.

Flere artikler