Project Description

InfoSuite styrker ledelsen og udnævner salgsdirektør

Anne Mette Christensen er udnævnt til salgsdirektør i InfoSuite.

Salgsdirektør

Anne Mette Christensen har været en del af InfoSuites  salgsorganisation siden 1998 – de seneste mange år som salgschef med ansvar for salget i Danmark.

”InfoSuite oplever et marked i rivende udvikling og har med Anne Mette styrket ledelsens kompetencer på salgsområdet. Anne Mette kommer som salgsdirektør til at spille en central rolle i udviklingen af salget hos InfoSuite i både Danmark og internationalt. Den primære opgave bliver at realisere vores vækstambitioner”, siger adm. direktør Poul Viller.

Anne Mette Christensen vil sammen med den øvrige organisation arbejde tæt med kunder og markeder for konstant at kunne tilbyde Business Intelligence løsninger der matcher og udfordrer behovet for dataanalyse hos virksomheder.

”Jeg glæder mig til at udvikle vores salgs- og partnerkanaler til fordel for både nye og eksisterende kunder. Vi har et stærkt hold, brancherettede løsninger og et konkurrencedygtigt produkt, så vi er godt klædt på til at leve op til den ambitiøse vækststrategi, vi har lagt for os selv”, siger Anne Mette Christensen.

Anne Mette Christensen er 43 år, uddannet Cand.merc. i afsætning og bor i Lind sammen med mand og to børn.

Datadreven vækst

Udnævnelsen af Anne Mette Christensen sker som en del af en vækstbaseret salgsstrategi hos InfoSuite, der også netop har udvidet med flere medarbejdere.

Flere og flere virksomheder interesserer sig for de mange data der dagligt skabes og er til rådighed for analyse – fra økonomisystemer, produktionsmaskiner, hjemmesider, sensorer, smartphones, biler, Danmarks Statistik osv. Mængden af data stiger voldsomt og alt tyder på at den stigende tendens vil fortsætte.

For den enkelte virksomhed er det vigtigt at kunne navigere i datahavet, og kunne bruge de datakilder der kan tilføre værdi og føre til bedre og hurtigere beslutninger. Det er ikke længere nok at basere sig på nogle økonomirapporter og lave mere eller mindre avancerede analyser i regneark.

InfoSuite oplever en stigende efterspørgsel efter systemer og konsulenter med ekspertise i datadreven beslutningsstøtte, og forventer at det vil stige endnu mere i takt med at virksomhederne erkender de muligheder der ellers går tabt.

Flere artikler