Project Description

25 år med software på hjernen

Stort tillykke til Jim Møller som kan fejre 25 års jubilæum hos InfoSuite!

Sales Executive, Jim Møller, har den 1. oktober været ansat i 25 år hos InfoSuite. Jim er i dag også aktionær i virksomheden, hvor han nu arbejder med salg og rådgivning indenfor Business Intelligence- og budgetteringsløsninger.

Jim Møller

Alsidige opgaver præger hverdagen

Jim Møller er oprindeligt uddannet EDB-assistent, hvilket han siden har suppleret med en datanom-uddannelse og en HD i afsætning.

På trods af at omdrejningspunktet for Jims arbejde i dag er salg, så har de mange år i firmaet givet Jim et solidt fundament til involvere sig i opgaver uden for salgsarbejdet.

”Da jeg startede i firmaet arbejdede jeg primært med implementering og produktudvikling. Selvom jeg i dag arbejder mest med salg, så er jeg stadig involveret i udviklingen af vores løsninger, ligesom jeg også ofte spiller en aktiv rolle i implementeringen af de løsninger jeg sælger.”

“Den erfaring jeg har opbygget, betyder ligeledes at jeg i højere grad kan sparre med kunder såvel som kolleger om både det tekniske og det forretningsmæssige udbytte”, forklarer Jim.

Stabilitet og udvikling i forening

Der er ifølge Jim mange aspekter der har gjort at han i dag kan se tilbage på 25 år i den samme virksomhed.

”Helt overordnet så har jeg det godt med stabilitet, så længe de ting jeg stræber efter i mit arbejdsliv har været opnåelige – og det har de været hos InfoSuite. Men en arbejdsplads er intet værd uden gode kolleger, og det må jeg sige at jeg altid har haft hos InfoSuite. Jeg nyder hver dag at samarbejde med resten af holdet om at levere det optimale produkt til vores kunder, samtidig med at vi fører ’InfoSuite-ånden’ videre på bedste vis.”

For Jim kom overgangen til at arbejde med salg som en natulig udvikling, da han for omkring 8 år siden valgte at gå ud ad den karriere-sti.

”Jeg synes det er fedt at finde løsninger på kundernes problemstillinger og omsætte dette til et tilbud som de – forhåbentlig – accepterer. Jeg motiveres dog stadig også af at nørde med de tekniske sider af vores løsninger, specielt nu hvor jeg gennem salgsarbejdet i højere grad oplever hvordan vores løsninger giver værdi for vores kunder”.

Jubilæet markeres fredag den 5/10 hos InfoSuite blandt Jims kolleger og nærmeste.