Project Description

Velkommen til Klaus og Kim

Vi er glade for at kunne byde velkommen til to nye kolleger hos InfoSuite; Klaus Uglebjerg og Kim Berg Hansen startede hos os den 1. juli, og de skal arbejde med henholdsvis salg og konsulentassistance for vores kunder.

Klaus Uglebjerg

Klaus Uglebjerg – Account Manager

”Jeg har arbejdet med salg i mange år, og jeg synes det er super sjovt. Jeg glæder mig til at komme ud til en masse forskelligartede virksomheder, for at fortælle dem om de mange muligheder og fordele et produkt som InfoSuite tilbyder”.

Som Account Manager skal Klaus arbejde på at sikre fortsat tilgang af nye kunder til InfoSuite, for der igennem at indfri virksomhedens salgsmål.

Klaus har mere end 18 års erfaring med salg, ledelse og forretningsudvikling indenfor både B2B og B2B2C. Senest har Klaus arbejdet ved NORSTAR A/S som Field Sales Manager og før det som virksomhedskonsulent ved Mercuri International.

Når Klaus ikke er ude for at sælge InfoSuite, holder han blandt andet af at dyrke Crossfit og stå på ski.

Kim Berg Hansen

Kim Berg Hansen – Chefkonsulent

”Som BI-konsulent får jeg mulighed for at samarbejde med kunderne om at nå frem til en optimal løsning for lige netop deres forretning. Det er altid spændende at omsætte deres ønsker til en effektiv it-løsning der skaber værdi”.

Kim er ansat som BI-konsulent og skal arbejde med udvikling og implementering af løsninger til rapportering, analyse og budgettering hos vores kunder.

Kim har en baggrund som it-udvikler og har arbejdet med it i 25 år. Han har erfaring med de fleste gængse ERP systemer og har snart 10 års erfaring i at arbejde med BI. Kim har tidligere arbejdet for blandt andet Bang & Olufsen, EG og DialogData.

I fritiden bruger Kim blandt andet tiden på at holde sig i god form gennem sin store hobby, triatlon.

Flere artikler