Project Description

Velkommen til Anni

Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til vores nye kollega – Anni Anette Kristensen. Anni, som startede hos os som chefkonsulent den 1. januar, skal primært arbejde med at øge værdien af InfoSuite Business Intelligence hos både eksisterende og nye kunder inden for forsikringsbranchen.

Anni Anette Kristensen

”Jeg brænder for at arbejde i tæt kontakt med kunden får afdækket deres behov. I mit job som souschef ved GF Forsikring har jeg arbejdet med BI, og jeg ved, hvor vigtig det er at kunne følge udviklingen dag for dag”.

Anni Anette Kristensen – Chefkonsulent

Anni skal, sammen med vores øvrige medarbejdere i forsikringsteamet, bidrage til at udvikle kundernes forretning gennem rådgivning samt implementering af InfoSuite BI og Budget. Samtidig skal hun og resten af teamet proaktivt bidrage til branchens og produktets udvikling og sparre med kunderne omkring udviklingen.

Anni kommer fra et tidligere job som souschef og undervisningskonsulent hos GF Forsikring. Her arbejdede hun blandt andet med salgsopfølgning, it-undervisning og projektarbejde. Ligeledes har hun, i tæt samarbejde med GF Forsikrings Produktudvikling, undervist i nye produkter.

I fritiden holder Anni blandt andet af at male samt at gå lange ture i naturen omkring familiens lille bjælkehytte i Nordjylland.

Flere artikler