Project Description

Velkommen til Britta og Louise

Vi er glade for at kunne byde velkommen til to nye kolleger hos InfoSuite. Britta Vang Mikkelsen og Louise Skallebæk-Lauridsen starter hos InfoSuite den 1. november. Begge skal arbejde i salgsafdelingen og hjælpe til med at øge tilgangen af nye kunder hos InfoSuite.

Britta Mikkelsen

Britta Vang Mikkelsen – Salgskonsulent

“Jeg har arbejdet rigtig meget med forretningsudvikling af B2B-kunder, og jeg motiveres af at gøre en forskel for mine kunder. Det er altid spændende at finde frem til måder hvorpå man kan samarbejde med kunden og hjælpe dem til at gøre tingene smartere, hurtigere og mere optimalt”.

Som del af InfoSuites salgsteam skal Britta arbejde på at sikre fortsat tilgang af nye kunder til InfoSuite, for derigennem at indfri virksomhedens salgsmål.

Britta har mere end 25 års erfaring med ledelse, salg og udvikling af kunder og markeder. Hun har 15 års erfaring indenfor it-området fra sin tid hos Lectra og har derudover blandt andet arbejdet med kunde- og markedsudvikling på og omkring Hanstholm Havn i 8 år.

I sin fritid bruger Britta rigtig meget tid på sin store passion – heste. Hun er blandt andet selv aktiv dressurrytter.

Louise Skallebæk-Lauridsen

Louise Skallebæk-Lauridsen – Salgs- og marketingkoordinator

“Jeg elsker at indgå i dialog med mange forskelligartede personer. Processen med at forstå modtagerens situation, skabe tillid og formidle InfoSuites budskaber er rigtig spændende. Så jeg glæder mig til at samarbejde med resten af kollegerne hos InfoSuite om at skabe nogle solide resultater”.

Som en del af salgsteamet ved InfoSuite skal Louise arbejde med segmentering af kundeemner, leadgenerering, mødebooking og kommunikation. 

Louise kommer direkte fra en stilling som mødebooker og teamleder i mødebooking hos Scanenergi i Ikast, hvor hun har arbejdet de sidste 4 år. Før det har Louise blandt andet arbejdet som logistikassistent ved Vestas og som kunderådgiver ved Sydbank.

Når Louise ikke arbejder som lead-generator og kommunikativ blæksprutte ved InfoSuite elsker hun at bruge tiden sammen med sin familie og venner, gerne i form af en god lang travetur.

Flere artikler