Project Description

Velkommen til Erik

Så har vi fået os endnu en ny kollega – vi er glade for kunne byde velkommen til Erik Nørskov. Erik, som starter hos os den 2. januar, bliver en del af vores voksende team af konsulenter.

Erik Nørskov

”Jeg har arbejdet meget med udviklingsværktøjer indenfor ledelses- og økonomistyring og motiveres af at kunne inspirere samt udforske nye funktionaliteter i et produkt, for at kunne anvende det mest optimalt. Jeg glæder mig til at blive en del af InfoSuites konsulentteam, og ser frem til at kunne udvikle vores kunders forretning via InfoSuite BI og Budget”.

Erik Nørskov – Chefkonsulent

Som forretningskonsulent hos InfoSuite skal Erik bidrage til at udvikle kundernes forretning gennem implementering af- og rådgivning om InfoSuite BI og Budget.

Erik har mere end 35 års erfaring indenfor revision, ledelse og økonomi og har stor erfaring indenfor finansielle it-systemer, blandt andet gennem sit job ved Nykredit. Han har ligeledes tidligere arbejdet med forretningsudvikling, strategiudvikling og strategimplementering hos ADVODAN, ligesom han har været økonomichef ved detail- og tøjkæden Marcus.

I fritiden elsker Erik at bruge tid på sin familie samt på at cykle ture på sin mountainbike. Erik er desuden uddannet DGI-instruktør i mountainbike.

Flere artikler