Om os

InfoSuite A/S er et dansk konsulent- og softwarehus, og vi står bag udviklingen af InfoSuite Business Intelligence og InfoSuite Budget.

Vi har software på hjernen, men sætter samtidig en ære i at lære lige netop din forretning at kende, så du får den optimale løsning.

Indsigt og overblik

I 1989 blev InfoSuite A/S etableret af de nuværende ejere med det formål at skabe indsigt og overblik for alle typer af virksomheder.

Vores kontor ligger i hjertet af Jylland, i Herning. Vi har derudover mange samarbejdspartnere rundt om i verden, inklusiv; Tyskland, Norge, Belgien, Italien, Tyrkiet, Bolivia og Brasilien.

Vores dedikerede medarbejdere er hjertet i vores organisation. Modsat mange andre Business Intelligence-virksomheder, så har vi vores egne yderst kompetente konsulenter, som kan guide dig igennem alle sager.

Med deres mange års erfaring og solide forretningsforståelse fungerer de som din personlige sparringspartner, og de finder altid den bedste løsning baseret på dine specifikke behov.

Vi står altid klar til at tage hånd om dig og din virksomhed

Vi står altid klar til at tage hånd om dig og din virksomhed – og til at hjælpe jer med at få det maksimale ud af jeres mange forretningsdata.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende dialog, eller hvis du har spørgsmål – store som små.

Telefon: 7214 4100

E-mail: info@infosuite.dk

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter kompetente medarbejdere, som brænder for at være en del af vores team. Du er derfor meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning vedlagt dit CV.

Du kan sende din ansøgning til info@infosuite.dk.

Kontakt vores salgsteam

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
Kommerciel direktør, CCO
2526 5126 | amc@infosuite.dk | LinkedIn-Share-Button-feature

Jim Møller

Jim Møller
Sales Executive
2526 5109 | jm@infosuite.dk | LinkedIn

Britta Vang Mikkelsen

Britta Vang Mikkelsen
Sales Executive
2526 5137 | bvm@infosuite.dk | LinkedIn

Louise Skallebæk-Lauridsen

Louise Lauridsen
Salgs- og marketingkoordinator
2526 5134 | lla@infosuite.dk | LinkedIn

Stine Nøhr Skiffard

Stine Nøhr Skiffard
Kommunikations- og marketingkoordinator
2526 5132 | sns@infosuite.dk | LinkedIn

Kunder fra mange forskellige brancher

InfoSuite bruges af mange virksomheder verden rundt i mange forskellige industrier såsom engros, retail, produktion, service, forsikring og rådgivning. Vi har tusinder af tilfredse brugere og en bred brancheforståelse, hvilket kommer til udtryk i produktet og vores mange brancheløsninger.

Kunderne betegner os som kompetente, professionelle, jordnære og ordholdende. Det er vi stolte af, og vi gør vores bedste for at leve op til dette i alt, hvad vi foretager os. Du kan læse mere om vores tilfredse kunder her.

“InfoSuite har rådgivet os på en grundig og fornuftig måde”
Læs hele casen

“Vi oplever InfoSuite som en samarbejdspartner, der lytter og er i stand til at sætte sig ind i kundens behov”
Læs hele casen

“Jeg har været super tilfreds med samarbejdet med InfoSuite, der har været et højt serviceniveau. Jeg føler, at de er gode til at sætte sig ind i vores forretning”
Læs hele casen

Flere cases

Ønsker du at vide mere om mulighederne med InfoSuite BI?

Vil du gerne vide mere om, hvad InfoSuite kan samt hvordan, det kan være med til at styrke din virksomhed, så book en uforpligtende fremvisning af mulighederne i InfoSuite ude hos jer.

Vi giver dig en kort gennemgang med udgangspunkt i din virksomheds specifikke analysebehov, så du kan lade dig inspirere til hvordan, I kan få bedre indsigt i jeres forretning.

Ja tak, lad os holde et møde
Kontakt