Karriere hos InfoSuite

Hverdagen hos os

Hos InfoSuite vil du opleve en uformel organisation med en høj grad af samhørighed og korpsånd. Vi vægter engagement, fællesskab, humor og balance mellem arbejde og fritid. Du får mulighed for at arbejde ud fra fleksible arbejdstider, og du får selv et stort medansvar i at planlægge din arbejdsdag.

Vi har software på hjernen, men sætter samtidig en ære i at lære vores kunders forretning at kende, så vi kan levere optimale, værdiskabende løsninger. Hos os får du mulighed for at arbejde med spændende og varierende opgaver i et inspirerende arbejdsmiljø.

Vi arbejder i et delvist åbent kontorlandskab, hvor arbejdsformen er uhøjtidelig og foregår i samarbejde med dine kolleger.

Mere end blot et arbejde

Vi vægter det kollegiale sammenhold højt og afholder ofte arrangementer, der styrker fællesskabet og glæden ved at hygge sig med hinanden ud over arbejdet.

Arrangementerne spænder vidt; fra gin-smagning og stjernetræf med kollegerne, til familieture i Legoland og i kano.

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter kompetente medarbejdere, som brænder for at være en del af vores team. Du er derfor meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning vedlagt dit CV.

Du kan sende din ansøgning til info@infosuite.dk.
Du kan læse mere om, hvordan vi behandler din ansøgning her.

“InfoSuite vil være en arbejdsplads, hvor både ledere og medarbejdere er stolte over og glade for at arbejde, og hvor der er hjerterum for den enkelte, således at arbejdslivet er en positiv oplevelse, og ikke blot en måde at tjene til det daglige brød”

Poul Viller, Administrerende direktør

Poul Viller