Kommunikations- og marketingkoordinator søges

Er du en nysgerrig og kreativ marketeer? Har du erfaring med produktion af visuel content, og er du vant til at arbejde med en bred vifte af marketingrelaterede opgaver?

Er svaret ja, så gør du nok klogt i at læse videre – vi har et job du vil elske!

Marketing- og kommunikationsmedarbejder

… men hvad går jobbet ud på?

Vi søger lige nu en alsidig marketingmedarbejder. Målet er leadgenerering gennem konverteringsgivende aktiviteter som spænder vidt.

En stor lyst til interaktion med kunder og emner kombineret med stærke kommunikative evner og et grafisk flair skal drive arbejdet og opnå målene.

I samarbejde med vores eksisterende Kommunikations –og marketingkoordinator bliver du det primære omdrejningspunkt for alle InfoSuites marketingaktiviteter. Du er både koordinerende og udførende i forbindelse med implementeringen af den planlagte marketingstrategi.

Opgaverne vil være varierende og vil primært have karakter af at være praktiske. Du bliver en del af InfoSuites salgsteam, hvor du vil referere til salgsdirektøren.

Dine opgaver vil primært være:

 • Produktion af indhold og grafik til artikler, whitepapers, nyheder, casehistorier o.lign.
 • Distribution af indhold via direct mails, SoMe-opslag, blogindlæg o.lign.
 • Udformning af salgsmaterialer såsom præsentations- og brochuremateriale
 • Udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside (WordPress), inklusiv SEO
 • Produktioner af produkt- og animationsfilm
 • Koordinering af digital annoncering gennem Google Ads, Facebook og LinkedIn
 • Tæt samarbejde og sparring med vores eksisterende Kommunikations- og marketingkoordinator

… og er det dig, vi leder efter?

Du er nysgerrig af natur og har lysten til at lære InfoSuites kunder, marked, produkter, løsninger og kompetencer godt at kende. Du kan skabe værdi og nytænkning for herved at være driveren i at flytte kommunikation og branding af InfoSuite Business Intelligence og Budgettering til et nyt niveau.

Du har relevant uddannelse samt praktisk erfaring i at arbejde med hele marketingpaletten; særligt i forhold til udarbejdelse af visuel content af forskellig art. Du skriver et fejlfrit dansk og engelsk på et højt niveau.

Du brænder for god kommunikation og marketing, og trives i både kreative og strukturerede processer.

Du trives i et tæt samarbejde og kan tage et ansvar for at opnå målene for leadgenerering og konverteringer. Du kan eksekvere og har god forretningsforståelse.

Derudover er det en fordel hvis du:

 • Har erfaring med, og en naturlig interesse for, forretningsprocesser- og softwareløsninger
 • Har erfaring med web, SEO og nyhedsmails. Vi anvender WordPress og Mailchimp
 • Har erfaring med Google AdWords og -Analytics
 • Har erfaring med Facebook Business Manager og LinkedIn Kampagneadministrator
 • Har et nært forhold til Adobe-pakken (Photoshop, Illustrator og InDesign)
 • Trives med at være praktisk udførende på mange forskelligartede opgaver

Jeg stortrives med at kommunikere et avanceret produkt, hvor de bedste historier ikke opstår af sig selv. Det kræver stor interesse og dedikation at skabe et fængende kommunikativt udtryk – og det elsker jeg!”.

Stine Nøhr Skiffard, Kommunikation & Marketing

Louise Lauridsen

Vi tilbyder mere end bare et job

Du tilbydes en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for faglig udvikling i en velkonsolideret virksomhed. Der er gode muligheder for at sætte dit personlige præg på opgaverne og du vil møde korte beslutningsveje. Ved ansættelsesstart gennemgår du vores uddannelsesprogram, hvor du introduceres til hele virksomheden, ligesom du også får en grundig gennemgang af InfoSuites løsninger.

InfoSuite er et mindre firma i Herning med store vækstambitioner. Faglig og menneskelig udvikling er en vigtig del af vores firmakultur. Vi ser det som et plus, at vores medarbejdere søger ny viden. Du tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Vi vægter engagement, fællesskab, humor og balance mellem arbejde og fritid. Du får mulighed for at arbejde ud fra fleksible arbejdstider, og du får selv et stort medansvar i at planlægge din arbejdsdag. Vi vægter det kollegiale sammenhold højt og afholder ofte arrangementer, der styrker fællesskabet og glæden ved at hygge sig med hinanden ud over arbejdet.

Lidt om InfoSuite

InfoSuite udvikler, sælger og implementerer Business Intelligence- og budgetteringsløsninger til mellemstore virksomheder i både Danmark og udlandet. Vi beskæftiger godt 30 medarbejdere i Danmark og Ukraine. InfoSuite er kendetegnet ved en styringsform og en kultur, præget af et stærkt værdisæt, der sikrer en høj grad af selvstændigt engagement og samhørighed.

Vores kunder befinder sig bl.a. inden for detailhandel, distribution, produktion og serviceerhverv, hvorved vi repræsenterer et bredt udsnit af dansk og europæisk erhvervsliv.

Datadreven beslutningsstøtte bliver vigtigere og vigtigere, og der er et stort potentiale i markedet. InfoSuite har en solid forretning med et godt udgangspunkt for at drive de ambitiøse vækstmål, der er sat for de kommende år.

Kontakt og ansøgning

Ansøgningsfrist: 9. august 2019

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Anne Mette Christensen. Du skal sende din ansøgning til info@infosuite.dk, mrk. e-mailen ”Kommunikations- og marketingkoordinator”.

Ansøgninger behandles løbende og opstart er hurtigst muligt. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler din ansøgning her.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn