Marketing- og kommunikationsmedarbejder søges

Er du en nysgerrig og kreativ marketeer, der elsker at finde og formulere den gode historie, og er du vant til at arbejde med en bred vifte af marketingrelaterede opgaver?

Er svaret ja, så gør du nok klogt i at læse videre – vi har et job du vil elske!

Marketing- og kommunikationsmedarbejder

… men hvad går jobbet ud på?

Vi søger lige nu en alsidig marketing- og kommunikationsmedarbejder. Målet er leadgenerering gennem konverteringsgivende aktiviteter som spænder vidt.

En stor lyst til interaktion med kunder og emner kombineret med stærke kommunikative evner og et grafisk flair skal drive arbejdet og opnå målene.

Du bliver det primære omdrejningspunkt for alle InfoSuites marketingaktiviteter, og spiller således en central rolle i at drive marktingstrategien, hvor du både er koordinerende og udførende i forbindelse med implementeringen af denne.

Opgaverne vil være varierende og vil primært have karakter af at være praktiske. Du bliver en del af InfoSuites salgsteam, hvor du vil referere til salgsdirektøren.

Dine opgaver vil primært være:

 • Journalistisk arbejde med Idé-generering og indhentning af historier internt og eksternt
 • Produktion af indhold i form af artikler, whitepapers, nyheder, casehistorier o.lign.
 • Distribution af indhold via direct mails, SoMe-opslag, blogindlæg o.lign.
 • Udformning af salgsmaterialer såsom præsentations- og brochuremateriale
 • Udvikling og vedligeholdelse af hjemmeside, inklusiv SEO
 • Arbejde med grafik/billeder samt produktion af produkt- og animationsfilm
 • Koordinering af digital annoncering gennem Google Ads, Facebook og LinkedIn i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

… og er det dig, vi leder efter?

Du er nysgerrig af natur og har lysten til at lære InfoSuites kunder, marked, produkter, løsninger og kompetencer godt at kende. Du kan skabe værdi og nytænkning for herved at være driveren i at flytte kommunikation og branding af InfoSuite Business Intelligence og Budgettering til et nyt niveau.

Du har relevant uddannelse samt praktisk erfaring i at arbejde med hele marketingpaletten; særligt i forhold til udarbejdelse af content af forskellig art. Du skriver et fejlfrit dansk og engelsk på et højt niveau.

Du brænder for god kommunikation og kan formidle teknisk stof på en spændende, inspirerende og troværdig måde.

Du trives med at interagere med mennesker via skriftlig kommunikation og kan tage et ansvar for at opnå målene for leadgenerering og konverteringer. Du kan eksekvere og har god forretningsforståelse.

Derudover er det en fordel hvis du:

 • Har erfaring med, og en naturlig interesse for, forretningsprocesser- og softwareløsninger
 • Har erfaring med web, SEO, nyhedsmails. Vi anvender WordPress og Mailchimp
 • Har erfaring med SoMe opslag og blogindlæg
 • Har kendskab til Adobe-pakken
 • Trives med at være praktisk udførende på mange forskelligartede opgaver

Uanset om det er over telefonen eller på skrift, så synes jeg det er spændende at formidle de mange måder hvorpå Business Intelligence kan skabe værdi for den enkelte virksomhed”.

Louise Lauridsen, Salg & Marketing

Louise Lauridsen

Vi tilbyder mere end bare et job

Du tilbydes en spændende og afvekslende hverdag med rig mulighed for faglig udvikling i en velkonsolideret virksomhed. Der er gode muligheder for at sætte dit personlige præg på opgaverne og du vil møde korte beslutningsveje. Ved ansættelsesstart gennemgår du vores uddannelsesprogram, hvor du introduceres til hele virksomheden, ligesom du også får en grundig gennemgang af InfoSuites løsninger.

InfoSuite er et mindre firma i Herning med store vækstambitioner. Faglig og menneskelig udvikling er en vigtig del af vores firmakultur. Vi ser det som et plus, at vores medarbejdere søger ny viden. Du tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Vi vægter engagement, fællesskab, humor og balance mellem arbejde og fritid. Du får mulighed for at arbejde ud fra fleksible arbejdstider, og du får selv et stort medansvar i at planlægge din arbejdsdag. Vi vægter det kollegiale sammenhold højt og afholder ofte arrangementer, der styrker fællesskabet og glæden ved at hygge sig med hinanden ud over arbejdet.

Lidt om InfoSuite

InfoSuite udvikler, sælger og implementerer Business Intelligence- og budgetteringsløsninger til mellemstore virksomheder i både Danmark og udlandet. Vi beskæftiger godt 30 medarbejdere i Danmark og Ukraine. InfoSuite er kendetegnet ved en styringsform og en kultur, præget af et stærkt værdisæt, der sikrer en høj grad af selvstændigt engagement og samhørighed.

Vores kunder befinder sig bl.a. inden for detailhandel, distribution, produktion og serviceerhverv, hvorved vi repræsenterer et bredt udsnit af dansk og europæisk erhvervsliv.

Datadreven beslutningsstøtte bliver vigtigere og vigtigere, og der er et stort potentiale i markedet. InfoSuite har en solid forretning med et godt udgangspunkt for at drive de ambitiøse vækstmål, der er sat for de kommende år.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgsdirektør, Anne Mette Christensen.

Du skal sende din ansøgning til info@infosuite.dk, mrk. e-mailen ”Marketing- og kommunikationsmedarbejder”.

Ansøgninger behandles løbende. Opstart er hurtigst muligt.

Anne Mette Christensen

Anne Mette Christensen
2526 5126
amc@infosuite.dk
LinkedIn