InfoSuite kurser

Er du ny bruger af InfoSuite, eller er du en erfaren bruger, som ønsker at blive endnu bedre til at bruge de mange muligheder, der ligger i InfoSuite? Lige meget hvilken brugerprofil du har, så har vi et yderst relevant kursusforløb for dig.

On-site firmakurser hos jer

Har du en større gruppe medarbejdere, som vil have gavn af en generel introduktion til InfoSuite, eller ønsker du og dine kolleger blot at bruge et par timer med lidt ekstra uddannelse i lige netop de udfordringer, I sidder med i jeres virksomhed?

Så vil et on-site firmakursus være noget for jer!

Kurset tilpasses jeres erfaring og roller
Det kan være, at I ønsker et kursus bygget op omkring et relevant analyseområde og/eller en introduktion til budgetindtastning? Eller måske har I brugere, som I ønsker at klæde på til at udføre intern uddannelse?

Vi planlægger kursets indhold og varighed, så det passer til jeres behov og ønsker.

Kurset kan have varighed af en halv eller en hel dag. Der er mulighed for kombination af f.eks. en halv dag med generel introduktion til InfoSuite og en halv dag med introduktion til budgetindtastning eller noget andet. Ligeledes kan I vælge, om I ønsker at afholde kurset hos jer eller online.

Der er flere fordele i at vælge et on-site kursus i InfoSuite:

  • Et kursus tilpasset jeres erfaring og roller i virksomheden
  • Tid og plads til at gå i dybden på egne data
  • Ny viden, der kan implementeres øjeblikkeligt
  • Flere bliver uddannet på samme tid
  • Dygtigere og mere produktive medarbejdere

Kontakt vores kursusadministrator

Har du spørgsmål, eller ønsker du et kursus skræddersyet til din virksomhed? – Så kontakt Bettina, så I kan aftale nærmere.

Bettina B. Kristensen

Bettina B. Kristensen
2526 5111
bbk@infosuite.dk